Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
pmasarik> dakujem, uz to normalne az bolelo, konecne :)
hej, tesne mi to uniklo, ale to nevadi...
musim sa tam znova dostat, lebo som si len ukladal subory a poznamky mam len chaoticky popisane na papieroch k BQ, tak sa v tom nevyznam, mas subor?
Gratulujem k plnemu počtu lubiq, konečne sa to v Top 5 trochu zamieša.
Vidím že som ťa predbehol len o chĺpok, pekný boj to bol :)
A ide sa na manika, som tam seknuty na tej poštovej schránke v lese.
mia > wellcome back :) do nového roku přeju pevné zdraví a hodně zdaru...a až si doděláš tu drobnou práci, co tu na Tebe od Vánoc čeká, nemohla bys prosím mrknout do svého Bludiska a trochu nás tam usm ěrnit..některým se nám tam už dost točí hlava :)
lubiq> věř, nebo ne, ale já tu Tvou halloweenskou noční můru vyřešil dokonce ve windowsáckém Malování, protože Gimp pomaleji startuje :)... mezitím proběhlo jen kolečko přes fórum, kde jsem se ptal, jestli je něco chyba a pmasarik už hvězdičkoval ;)
lubiq: robím v photoshope, ale tvoj problém urobíš asi v hocičom čo má základné editovacie funkcie. A v poslednej dobe sa na všetky obrázky pozerám aj cez Stegsolve.jar, ale ten teraz tvoj problém nevyrieši, maximálne zvýrazní to na čo ťa upozorňujeme. Inak tebe by trochu mohla pomôcť jedna moja hádanka, ale len v 2D :)
pmasarik > S akym programom pracujes ty, ak TU graficky riesis PNG obrazok? pouzivas tiez gimp,alebo nieco ine? mozes mi dat konkretne odporucanie? ;)
diky :)
na Nový rok se podívám až zítra (nemůžu se teď ještě doklikat do diskuzí), ale přidal jsem hint na nejčastější odpověď, pravděpodobně jste ho všichni našli, tak se podívejte...