Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Vsetky vianocne zoliky boli odoslane. Tohto roku ich prislo nieco cez 60. Ak som na niekoho zabudol, ozvite sa. Ak niekomu nepomohol vobec, dajte mi tiez vediet. Par som ich vratil na doplnenie, az sa vratia, odpoviem. A minimalne dve boli na hadanky typu Zebra kde si este nie som isty ako mozem poradit (na to zapracujem).
Děkuji!!!! Ani bych nevěřila, že ji někdy dokonce i překonám... Jen mne štve, že se nemůžu zase chytit s vánočním žolíkem, jako ostatně každý rok...já ten Annus Mirabilis prostě nedám... :-(((
Prijemne a pokojne Vianocne sviatky Vsetkym prajem. Emaily uz chodia v plnom prude, tak kto este neposlal email ma moznost. Dnes ale urcite neocakavajte ziadnu odpoved :)
mia, lubiq & others > též si dovolím popřát všem svým BQ pozitivním spolubojovníkům klidné, pohodové a rozjímavé Vánoce...a aspoň s některýma se těším na viděnou na Štěpána :)
Sviatky mi zacinaju a na par dni odchadzam na miesto bez signalu a internetu, tak by som chcela tymto popriat pekne a pokojne sviatky ...
vianocny balicek nestihnem, tak aspon takto predvianocne jedna odomna.... :D