Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Teraz ak niekto pridá nový komentár k hádanke kde si ty niečo napísala sa ti v pravom hornom rohu zobrazia také bubliny oznamovacie. Emailom sa tu nič také zatiaľ neposiela.
dá sa nejako nastaviť stránka, aby mi to zasielalo prípadné komenty pri hádankách, kde som niečo komentovala ja? včera som tu niečo o tom čítala, neviem to teraz nájsť. Mailovú adresu mám zadanú...
johno, presne to som myslel tým pripomínaním a asi viem, na čo narážaš, ale zatiaľ som nič neobjavil. Tak nič, zajtra po algebre sa na to znova vrhnem :D
napisal som prispevok nizsie, klikol na BETA a znovu, odhlaseny....
[19.11.13 20:15:47] Dartagnan: divne odhlasovanie sa mi deje.. napriklad teraz, napisal som prispevok do diskusie, asi 3 minuty dozadu a ked som klikol na dalsiu hadanku, zrazu som odhlaseny...ale prispevok zobralo...neviem ci ma nahodou neodhlasilo druhe otvorene okno v druhom tabe, ktoreho som sa asi hodinu nedotkol...
Dartagnan, ked kliknem pri hadanke na koliecko so statistikou tak sa mi zmeni farba loga Brain Quest na bielo-zelenu aka bola predtym, ked sa prekliknem inde tak sa mi to vrati naspat na ten jesenny motiv... predpokladam ze to tak nema byt, ci?
jaaaj, počkej, nebo to je fakt Tvůj synek? :D.. teď jsem znejistěl, když koukám na tu tvou profilovku... jsem myslel, že to napsal jen jako - po shlédnutí statistik nej úspěšnějších uživatelů..