Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Chyby ktore sa objavovali by mali byt opravene.
Cislo hadaniek u autora je s jednodennym oneskorenim, generuje sa to vzdy po polnoci.
Na profile sa zobrazuju len hadanky ktore som pridal ja (mimo beta) zatial co v diskusiach je len z Beta. Budem to zlucovat. Rovnako ako mam v plane spravit zobrazenie hadaniek ktore uzivatel sam pridal u jeho profile.
Mne to ukazuje 2, tie ktoré som pridal sám cez Beta+. A v mojom profile zas ukazuje len 5, ktoré za mňa pridal Dartagnan. Pridávam sa k Svatikovej prosbe ("výčet hádanek, u kterých je člověk autorem, aby obsahoval i ty Beta")
Dartagnan, je to prkotina, ale to cislo v zatvorke pri autoroch je o jedno nizsie nez je skutocnost. Ti, ktori vyrobili jednu hadanku, tam maju nulu, co dve, tak jednotku.
mam otazku ku vkladaniu beta hadaniek ... je mozne nejako vymazat jeden z hintov/zolikov? ... zistil ze sa da prepisat, ale chcem vediet ci sa da uplne vymazat, lebo ked necham policka prazdne a dam ulozit, tak mi tam vrati naspat to co bolo predtym ... a tiez ma zaujima preco mi pri zolikovi neukazuje aky delay som mu tam nastavil, potom ma to matie a mam pocit ze je aktivny hned
Svatik79: Dakujem za upozornenie, chyba opravena. Teda aspon u statistik uzivatela. Kde sa chyba este objavuje ? Pises ze u "statistiky hadanky". Kde konkretne ? Nemenil som logovanie ale zda sa ze posledne dve hadanky mali nastavene "minimalny pocet odpovedi" ktore vedu k spravnemu rieseniu na nula.
Vysvetlenie o čom je tá asociácia, ako si na to prišiel že zrovna toto považuješ za jedinú správnu odpoveď. Proste niečo čo si Dartagnan môže prečítať aj o päť rokov a pochopí z toho o čom je tá hádanka.
Tak ten warning na division by zero je i u statistiky hádanky. Neměnil jsi úroveň logování na apachi?
[13.11.13 16:36:00] Vypadá to pěkně, Dartagnane. Jen jsem si všiml detailu - na detailu uživatele jsou teď dva warningy ve skriptu include_stat_user.ph p.
A jestli budeš na tu stránku sahat, nerozšíříš výčet hádanek, u kterých je člověk autorem, aby obsahoval i ty Beta? Občas se koukám, kdo hádanku vytvořil, abych tušil co čekat a celé portfolio autora v tom pomůže.
par drobnych noviniek:
- v bublinach je uz mozne vidiet aj kto napisal spravu
- v statistikach medzi autormi je mozne vidiet kto kolko hadaniek do beta uz pridal a tiez na kolkych aktualne pracuje
ahojte, lúštim túto hádanku, som presvedčená, že budovu som našla správne ale odpoved mi neberie, kto to má,išlo vám to v pohode? možno mi len niečo uniká :(
Xanthusov návrat - Xanthusov návrat: level3-Okradnut ý
Dartagnan: mas asi pravdu..ano vyskusal :)
k bublinam.. objavuju sa mi sice, niektore, ale este ani jedna z fora sa mi neobjavila...zatial len z hadaniek, aj to nie vsetky...neviem preco, skusim to odsledovat...
iwo: spristupnil som ti kategoriu mix, pridaj si hadanku sam do spravnej kategorie
lubiq78: nejaka napoveda by sa asi zisla ale je to len pre obmedzeny pocet ludi (pre moderatrov) .. okrem toho nie je to len tak jednoduchy jeden klik, predtebou to moseli spravit aspon dvaja (az tri a viac vykricnikov aktivuje ban) .. a nakoniec, ak tvoj klik dal ban, hned dalsim klikom ten ban mozes aj odobrat .. zda sa ze si si to uz vyskusal
ako spominala zavinacmia, to ze maju novy autory zakazane niektore kategorie a mozu pridavat len tam kde maju 85% vyriesenych hadaniek im nezabrani davat hadanky do nespravnych kategorii .. som si toho vedomi a urcite su si toho vedomi aj samotny autori .. uvidime ako sa to bude vyvijat, ked tak podmienky a principi casom upravim
08.11.13 17:47:16 - System : Auto censore
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase