Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dartagnan, jedno kliknutie na ban a je ban.. osobne by som pridal aspon "sisi isty?" a este lepsie by som aj pridal textbox, kde by sa napisalo, za co je ten ban...
hoci tiez verim, ze to nebudeme musiet pouzivat...
ospravedlnujem sa za umiestnenie hadanky do zlej kategorie.
Z poskytnutej info: “Základná podmienka je, aby ste aspoň v jednej kategórií mali aspoň 85% vyriešených hádaniek.” mi nebolo hned jasne,
ze sa vytvaranie vztahuje len na kategorie kde splnam 85%.
Cize mix je pre mna uzavrety :(
Dartagnan presun prosim spominanu hadanku (mozaika3) do spravnej MIX kategorie
lubiq78: tvoje napady o zvirazneni sprav a filtrovani autorov, beriem na vedomie
[08.11.13 09:31:39] pmasarik: ziaden problem, kludne to vyskusajte. po vyskusani mozem vsetko dat do povodneho stavu.
mmkk80: nie je problem, vratim to do povodneho stavu (zajtra), v pripade ze by si si to rozmyslela, to tlacitko tam bude vzdy (leda ze by sa medzicasom zmenili kriteria)
mmkk80: ja navrhujem že by sme na tebe odskúšali funkčnosť tlačítka BAN, podľa popisu by ti to malo odobrať práva autora. Len s tým nechcem začať bez tvojho súhlasu :)
Takže čo ty na to?
Dartagnan, ja som omylom klikla na tlacitko, ze chcem byt autor - ospravedlnujem sa. Mozno raz budem chciet, ale este sa na to necitim... Nebolo by lepsie, keby sa zelena kvacka v zozname potencialnych autorov zobrazila pri cloveku az vtedy, ked realne nejaku hadanku aj zada? Lebo takto bude ako autor oznaceny hocikto kto klikne na tlacitko (aj omylom ako ja), aj ked autorom ziadnej hadanky nie je...
[07.11.13 18:43:44] a nemohli by sa dat zobrazit v zozname potencialnych autorov aj vyber "len autori"
zatial ich je len 15, ale ak budu takto pribudat, bude to neprehladne...
[07.11.13 18:39:35] A nemohli by byt v zozname prispevkov viav zvyraznene komentare z pravej diskusie? zamok je sice pekny, ale aj odlisenie farbou by potesilo - tak ako v pravej liste..
diky ;)
bohuzial nemohli .. aspon teda podla poslednych testov co som robil, mal som s tym problemi .. koniec koncov to ma byt len rychla notifikacia .. nieco prislo, zaujima ma to, kliknem na to, nezaujima ma to kliknem na krizik
nemohli by sa aj v bubline zobrazovat full prispevky a nie len skratene?
[07.11.13 17:51:49] Dartagnan: tym ze som pisal ze bubliny su fajn som mal na mysli, ze sa pacia a videl som ich, zobrazili sa mi zatial vsetky..este musim odskusat ci sa zobrazuju aj vo vsetkych otvorenych kartach...(firefox)
Pre istotu to napisem aj sem. Kazdy kto sa objavi v Statistikach / Autori, bude mat moznost jednym tlacitkom stat sa autorom. Tlacitko najde vpravo hore "Tvoje informacie". Moderatory mozu autora zablokovat tiez cez spominau stranku v statistikach. Vsetky ktorych sa to tykalo dostali o tom email. Aktualny autory email dostali dva krat. Omylom. Ospravedlnujem sa.
Bublinove notifikacie boli sice spustene ale o tom ci funguju spravne sa asi dozvieme zase pri nejakom blaicku alebo minimalne pri spusteni nejakej hadanke. Teda ked sa na portale bude viac diskutovat. Zatial sa prihlasil aspon zavinacmia, ktora potvrdila ze bubliny jej funguju :)
Este drobne info. Uzivatelovi YuriDiablo bol na vlastnu ziadost zmeneny login na Obsivian.
lubiq, všimol som si tvoj starší komentár k Ústavnej - úplne ti stačí MS paint a obrázok. Žiadny špeci soft netreba, len sa nenechaj odradiť horšou kvalitou obrázka, mohol byť kľudne "hladší", ale to by som musel byť šikovnejší grafik. Podla mňa je to primitívnejšie ako napr. borůvky, tak treba použiť aj primitívne nástroje. Nie priamo tlačiareň, ale nič zložitejšie ako skicár naozaj nie je potrebné.
Ahoj Dajan, no, co sa tyka riesenia hadanie nic moc, davno ma uz nechytil "zachvat geniality" :D a bublinu nevidim ani vo Firefoxe. Skusim este ten CTRL F5 spravit aj tu.
Priznam sa ladil som to v Chrome, takze tu by to malo fungovat. To ze sa ti teraz nic neobjavilo neznamena ze to nefunguje, znamena to akurat to ze medzicasom nikto nic nenapisal (co je pravda). Stare spravy sa nezobrazuju. Zobrazuju sa len spravy od aktualneho prihlasenia. Tie kde mas aspon jeden komentar alebo tie kde niekto napise tvoje meno.