Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
30.10.13 11:42:57 - Dartagnan : stale dufam ze sa najde nejaky novy riesitel ktory aspon chvilku nebude vediet o co sa jedna, tak mu nemusime v diskusiach davat mozne spoilery
Nechcel by byt niekto samaritan a doniest mi do tajneho laboratoria aspon nieco na jedenie? :D ked nie ma odtialto celkom vyslobodit. Zacinam byt hladny :(
Co sa tyka zobrazovania komentarov mam v umysle nieco s tym spravit. Zatial mam par napadov ktore sa pokusim zrealizovat aby som vsetkym tymto ulahcil pracu a bol vacsi prehlad.
Vidiet hinty po vyrieseni, pridam. Zatial moja idea je ze to budu vidiet len moderatory. Tiez je to jeden z bodov ku ktorym sa musim dostat.
Co sa tyka najblizsieho balicku sam som tiez zvedavy na to ako dopadne. V prvom rade mna zaujima technicka stranka. Ako je vidiet v poslednych dnoch, vzdy sa nejake muchy najdu. Pre mna je priorita toto vychytat. Co sa tyka duplicit a dvojiciek nemam velke obavi i ked stat sa to moze. Zatial ale medzi autormi su len skuseny uzivatelia takze moc to nehrozi. Urcite sa ale nieco moze objavit hlavne medz hadankami zaradenymi do adventuriek. Tak ale s tym nemam problem. U adventuriek je dolezity pribeh. Vzdy je ale potrebne aby sa hadanky aj ked pouziju princip ktory uz bol inde pouzity, zamaskovany a upraveny tak aby priniesol aspon nieco male nove. Uvidime. Od toho mame hodnotenie hadaniek.
inak ja som veľmi zvedavý na najbližší balíček v tom zmysle, že je prvý ktorý nedáva priamo Dartagnan ale autori sami, a fakt ma zaujíma či sa tam vďaka tomu nedostanú nejaké hádankové "dvojičky" ktoré sa budú riešiť rovnakým postupom a budú vymyslené nezávisle :-)
Dartagnan: tiež sa pripájam k požiadavke, aby sa zobrazoval väčší počet naposledy pridaných komentárov, ideálne by bolo, keby sa dali zobraziť všetky nové komentáre od poslednej návštevy (prihlásenia).
A ešte sa chcem spýtať, či uvažuješ o zapracovaní funkcie pre zmenu hodnotenia už hodnotených hádaniek, viacero užívateľov sa vyslovilo, že by to privítali. Ja osobne mám poznačených pár hádaniek, kde by som rád zmenil dodatočne hodnotenie.
Svatík: k tomu o sledovaní nových komentárov.
Úplne napravo hore je tlačítko "Štatistiky", zobrazuje sa len pri hádankách, po kliknutí naň sa ti zobrazia najnovšie komentáre. Možno o tom vieš a myslel si to inak, ale ja som napríklad o tom tlačítku dosť dlho nevedel :)
Osobne by som tam prijal niekedy viac komentárov, lebo stane sa hlavne počas nových hádaniek že za 1 deň pribudne viac komentárov ako sa tam zmestí.