Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Nejaku dobu tiez pracujem na systeme ktory umozni rozsirit rady autorov. System este nie je dokonceny a urcite nebude v provoze este tento mesiac. Najskor potrebujem vyskusat system automatickych balickov. V tomto pripade Halloween party. Pisem to tu preto aby ste vedeli ze sa na to nezabudlo, naopak intenzivne sa na tom pracuje. Dokaz miesto slubov ? Ak chcete vediet ci mate narok byt autorom a ako stojite na tom v porovnani s ostatnymi, vyberte v menu Statistiky -> Autori.
[22.10.13 15:03:51] Na BQ pribudlo pre autorov nova funkcia kde hadanky mozu pridavat do balickov. Vyskytla sa pritom drobna chyba a jedna hadanka sa zobrazila normalne. Par riesitelov potom skocilo ako pirane :) chyba je uz opravena, hadanka uz nie je dostupna. Ospravedlnujem sa za zmatky. Znova sa objavi aj s dalsimi hadankami v dany termin.
Ake balicky sa chystaju, ktora je najblzsie a kolko hadaniek je zatial pripravenych mozete online sledovat na novej podstranke. Hore v menu vyberte Info -> Kalendar hadaniek
Ľudia, sledujem nejednu diskusiu a nedá mi to, skúsim citovať dajana čo napísal včera, prosím skúste sa toho trošku držať skôr ako vám to prerastie cez hlavu:
"Možná by to chtělo jít občas víc do pohody a zas tak to tu nežrat"
smiem sa spytat preco je doba prihlasenia taka kratka? clovek zacne nieco googlit a kym skonci uz je davno odhlaseny...stale dokola sa prihlasovat je dost otravne.
predtym to bolo za obe diskusie, vsimla som si ze pri vacsine je to z nevyriesenej casti ale napriklad pri certovych obrazkoch je to z vyriesenej, a pri novej od svatika pocita obe diskusie a napriklad v logickych pri bazene je 1 a vo vyriesenej su dva komentare ... takze je to tak vseliak ...
zavinacmia> a konkretne ? par som presiel a vsade sa zobrazuje spravne (nie celkovy pocet ale pocet komentarov z nevyrieseneho fora). alebo predtym to bolo inak ?
zuzkar> dakujem za upozornenie, obrazky u stegano hadaniek by uz mali byt opravene. dufam ze som pre zmenu nesposobil nieco ine .. vcera som nasadil vacsie mnozstvo fixov tak v pripade ze na nieco narazite, dajte vediet
vetinari> já měl taky při pohledu na tu funkci několik nápadů, ale říkal jsem si, že určitě vznikla na objednávku někoho z vás ;), neboj, nevyžereme Ti to..
poprosil by som autorov, ktorym dosiel mail o novych funkciach pri hadankach, aby s vyuzitim tej prvej v zozname pockali do haloweenu, mam to uz totiz zakomponovane v navrhu novej adventurky, ktoru chystam do halowenskeho balicka a ak by sa preflaklo nieco velmi podobne skor, tak by som to musel cele prerobit
Dakujem