Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
a este jedna drobnost starsieho data, doby riesenia hadaniek v profiloch su nejake divne väccsinou 0 alebo par sekund, nezhoduju sa s casmi pri riesiteloch v hadanke
Dartagnan : někdo tu řádí v revíru šéfe... U některých dávno vyřešených hádanek se objevuje "táto úloha je zatiaľ bez jediného riešiteľa a Ty môžeš byť prvý", ukazuje se pouze počet příspěvků v levé (nevyřešené) části, Dante má prohozenou českou a anglickou část ...
Věřím, že to máš pod kontrolou ;)
[01.10.13 22:17:34] jaaaaj ako každý rok sa tu znovu odhalí balík hádaniek v čase keď som menej pri počítači :-) ako vždy na halloween, vianoce, silvestra, a podobne :-)
...snazim sa aj ja nieco dat dohromady, a tesim sa... dufam ze to bude party ako ma byt :) pretoze dva posledne rocniky sa mi hrozne pacili, a bola by skoda nezopakovat si to... bolo by fajn keby si aj ostatny autori odlozili nejake hadanky na tento vecer ;)
Svatik, pmasarik: vidim ze zo semienok, ktore som zasial v odpovediach niekedy davno na zaciatku, sa uroda urodila zatial len u Vas dvoch... je to zabavne a rozvijajte to dalej... ;)
No, abych pravdu řekl, můj úmysl byl zase trochu zvýšit motivaci lidí luštit. Když jsem je dal do série a současně první očividně zvládnutelnou, zadoufal jsem, že se do toho víc lidí zakousne s vidinou, že tam je potenciál 5 vylu štěnejch.
Bavil jsem se za posledních 14 dnů se dvěma různejma kamarádama, co jsou už dobu na Brainquestu a oni vnímaj Betu trochu negativně v tom smyslu, že je tu hodně šifer, které má vyluštěno málo lidí, vesměs z top10. Ostatní často otevřou zadání a už to ani nezkusí.
Myslim, že když to rozvolním, stane se zase to, že to někdo bude luštit tak, že buď napadne řešení na první dobrou, nebo to rychle vzdá. Zřetězení mě konkrétně motivovalo v adventurách.. snažil jsem se aktuální šifru prolomit víc než nějaké řadové crypto, protože jsem viděl, že za ní je v řetězu dalších pár, na které jsem se taky chtěl podívat.
Svatik: mám jednu technickou :)
Chápu Tvůj zámysl, proč jsi dal japonské rébusy do serie, je to asi víceméně z estetického hlediska, pěkně zabalené v jednom balíčku, ale teď když tomu Dartagnan vytvořil zvláštní podkupinu je to zřetězení trošku kontraproduktivní, moderátoři totiž neuvidí na hlavní stránce do probíhající diskuse a budou-li chtít pomoci, musí aktivně až k hádance do konkrétního "levelu". Dávám k rozvaze, zda to nerozvolnit jako samostatné hádanky (v té nové složce co Dartagnan vytvořil), stačila by jen malá úprava v doprovodném textu k Hitori, a můžou ta krypta být i samostatně, nehledě na to, že zde časem můžou přibýt i další zajímavé japonské odrůdy :)
A koukám, že Tě Náčelník též zmocnil :) Tak vítej v klubu !
[25.09.13 00:44:44] Tak už nemusíš odpovídat :)) Právě jsem toho japonského draka sťal ! Díky za tu adventuru !
[24.09.13 23:55:34] Svatik : řešení poslední úlohy není úplně jednoznačné, ale protože dost piju ;) tak jsem mohl zadat co jsem zadal a dostal jsem hint. Mám teď tedy býti ještě více pozorný k nejednoznačnému řešení ?
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase