Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Řešitelům Sudoku, Hitori, Sikaku, Masyu... jsou to závislé hádanky, na které se, coby autor, podívám až za 24 hodin... takže jestli tam píšete nějaké dotazy na zeď nářků, tak nejen, že vám neodpovídám, ale bohužel je nemůžu ani číst :-). Zítra tam doklikám...
Dartagnan: pls nedalo by sa pri zadávaní hádaniek aj pri kombinácii "obrázok hore text pod ním" povoliť rozmer obrázka 800*600? Lebo teraz pri hádanke ako Pesnička som bol nútený dať text do obrázku, čo je dosť nepraktické pre riešiteľov pri potrebe CTRL+C ...
Mori, keď spomínaš stegano, tak ak dovolíš, ohodnotím moje stegano - Ústavná - ako jednoduché. Aj čo sa týka predstavivosti, aj vedomostí. Zrejme ťa, ako aj iných, zavádza kvalita. Tú si ale nevšímaj, respektíve si pokojne predstav, že sú všetky čiary pekné rovné a jednofarebné :) Hádam som veľa nenapovedal, ale mal som v úmysle spraviť niečo na zahriatie a keď vidím, že viac ľudí má čertove obrázky, tak tuším, že som asi spravil chybu pri výbere obrázka (kvality a formátu originálu).
Lubiq bol pre mňa dlho človek z Marsu, teraz je ním Svatík :)
Moje posledné crypto "a3" som robil cca 2 hodiny (kým som to 3x skontroloval a našiel vhodný názov) a on si to dovolil vylúštiť za 11 minút a 6 sekúnd, no hrúza s týmito mimozemšťanmi :D
piol, pmasarik, mia:
nielen ze ste sa usadili na prvych troch miestach, ale este aj tu tronite spolocne na jednej priecke s rovnakym poctom hadaniek ;)
http://www.brainques t.sk/sk/statistiky/p rvy-v-hadanke
23.09.13 21:04:55 - System : Auto censore
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase