Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
dajan a spol. z Moravy a okolí: včera jsem byla na Visalajích a kolem Lysé plno aut a turistů :-) jak to vypadá s tím plánovaným výšlapem? Dny se krátí a zima se hlásí :-D
Svatik: souhlas s možností korigovat, já jsem tuhle dala omylem 3 místo 1, a už se s tím nehne ani párem volů:-(
Jinak velice oceňuju možnost hodnotit obtížnost u krypt, a rozšířila bych ji i na stegana.
Možnost hodnotit líbí/nelíbí mě (jakožto naprosto subjektivní ukazatel) až tak nenadchla -- jestli se někdo divíte, že kromě krypt jsem hádanky (ani nové) zatím nehodnotila. Jednou se k tomu posadím a doklikám to tam:-)
S originalitou je to těžké, on málokdo má fullhouse. Ale jestli má můj recept 3 stejný princip jako dvojka, tak se asi půjdu zahrabat, protože jsem to zkoušela horem dolem a opakovaně:-)
co sa tyka mna, asi by som dala o par 4 a 5 viac, ale bohuzial nie z dovodu ze by hadanka bola zla ale zdovodu "originality"
Dartagnanovi sa posielala kopa hadaniek, a nie kazda sa dostala az sem, pretoze uz tu nieco podobne bolo, co sa mi zdalo fer... ja som tiez mala pripravene mnozstvo hadaniek, no nakoniec som aj tak nezverejnila vsetko prave koli tomuto, ze sa tu medzitym uz nieco podobne objavilo ... tak ako sa postavit k takymto hadankam???
Souhlas s dajanem.. mělo by to být hlavně o zábavě. Já dal včera svou první pětku v Betě a jsem z toho doteď špatnej, a to jsem své rozhodnutí ve fóru u hádanky oargumentoval.
Sám jsem dostal už pár čtyřek a pětek od pasu (moje oblíbené pětky jsou za nevhodně zvolenou kategorii u Přirozené a krátké řešení u Kusu plastu :) ), ale asi bych tu obhajobu na nikom nevynucoval. Autoři se mezi sebou docela krotí a ostatní mají zase dost empatie, aby si představili, kolik je za vytvořením hádanky většinou práce a že to možná na tu pětku fakt neni.
Já bych navrhl Dartagnanovi jinou změnu - možnost přehodnotit své starší rozhodnutí. Někdy člověk známkuje v afektu nebo z nepochopení hádanky a zpětně by chtěl svoje rozhodnutí korigovat.
lubiq : veeelmi s tebou souhlasím, ono je velmi svůdné (protože jednoduché) ohrnout nad něčím nos, dát ten palec dolů, ale zformulovat a vyargumentovat tu oponenturu už tak jednoduché nemusí být...na druhou stranu si ale vůbec nedovedu představit, že by se tady měli ti méně spokojení k vysvětlování důvodů nutit, zase z toho nedělejme moc vědu, tady je to hlavně o zábavě, ne ?
Já osobně jsem povděčen za každou kritickou připomínku, ale když mi někdo střelí beze slova od pasu čtyřku, tak asi čert s tím, čo už iné ? :D
ja osobne som ziadal velitela, aby uspeny riesitel, ktory dal hodnotenie hadanky 4,alebo 5 musel napisat preco..je to z dovodu, aby mali autori feedback a aby sa mohli prisposobovat poziadavkam lustitelov..
ja osobne pisem moje vlastne nazory po vylusteni k hadankam, ak mam co povedat..
Ako autora ma sice stve, ak je hadanka ohodnotena znamkou "5 vôbec sa mi nepáči hádanku zrušiť"
ale nekonecne ma stve ze neviem preco. a ak mam robit dalsie hadanky, potrebujem nazory riesitelov...
je jednoduche dat znacku "hadanku zrusit", ale ak neviem preco, ako sa mam zlepsit?
I keď práve zisťujem že tá tretia už neplatí, v 2011 ju daná krajina zmenila....
[18.09.13 16:19:42] jaj to možno kedysi taká krajina bola :-) Mauretánia je správne, Jamajka takisto, tretie je iné, Cocos Islands takisto je niekde v minulosti, teraz už súčasť Austrálie takže tretia ešte chýba :-)
Taká malá logická hádanka - syn minule prišiel s tým, že či existujú nejaké štátne vlajky, na ktorých nie je ani modrá, ani biela, ani červená farba. Našiel som tri. Kto ich prvý napíše? :-)