Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
dajan: není to tak hrozný ;). Já se registroval na BQ 30.4.2013 a jsem rád za Betu a její rychlý přítok, protože mezi těmi původními už mi začly docházet nápady :).
Dajan, asi nie celkom, ked som sa registrovala, tak bolo okolo 260 hadaniek priblizne a len obcas nieco pribudlo. Moderatori neodpovedali a podla poctu uspesnych riesitelov sa dalo lahko odhadnut obtiaznost hadanky. Na vrchu tabulky tronil dlhodobo Hideaway v tesnom zavese s Daidalom.
Piol, co sa vlastne stalo s tvojimi surodencami, uz nelustia?
zuzkar: a dokážeš si vůbec představit, jaký šílený stres musí zažívat ti, co se právě na BQ zaregistrovali a mají před sebou skoro 600 nevyřešených hádanek ?
:D
Mia: zase také zlé by to nebolo, bola by tam výnimka že keď bude na nej rada tak môže aj niekto ďalší v ten deň pridať hádanku :-)))) ale nie, vážne - nech si každý pridáva kedy chce a koľko chce, hlavne nech sú hádanky pekné, kvalitné a riešiteľné. Občas ľahšie, občas ťažšie, každý nech si príde na svoje.
... jednemu vadi to ze sa pridavaju hadanky postupne, druhemu ze hromadne, niekomu ze postupne ale vela, niekomu ze malo, niekomu ze casto, niekomu ze nie moc casto... neda sa vyhoviet vsetkym ....
ja som to uz pisala aj pred tym, malo by byt jedno kedy a kolko, hlavne by sme mali mat z toho radost...
hmm, pridavat "nanajvys jednu hadanku za den" kvoli tomu aby niekto nemal dilemu ktoru hadanku lustit skor ... :D :D
Dnes som si uvedomila, ake je to super, ked hadanky pribudaju pekne pomaly po jednom a ze v maji to bolo fajn, ze kazdy den pribudla jedna nova hadanka. Ked je vela hadaniek naraz, tak neviem, ktorej sa venovat skor. Tak mam taky navrh pre autorov, ze by pridavali hadanky nanajvys jednu za den. Ked uz niekto v dany den hadanku pridal, tak pockat s vydanim na dalsi den.
Mám nezvyklou prosbu :). Může, prosím, některý z moderátorů vyhvězdičkovat část mého příspěvku do diskuze k Beta->Crypto->Dvě kostky 05.09.13 19:47:04.. za slovem "jinak" by měla rada končit, teď už je to moc návodné. Díky moc.
Ta nejlepší modrá mi taky připadá úplně mimo, na druhou stranu ta černá mi IMHO přijde trošku moc brutální. Po mém soudu je nejlepší ta "semaforová" logika, třeba tak jak navrhuje pmasarik
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase