Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Já bych dal tu škálu třeba zelen á- žlut á-oran žov á- červen á-černá.
Na tu černou to v celkovém hodnocení málokdy dosáhne a v případě hodnocení obtížnosti to je intuitivní.. černá vlajka na moři, černá sjezdovka...
[27.08.13 20:16:47] pmasarik> souhlasim.. mně se dřív zelená taky víc líbila jako jednička.
Modrá mi připadá úplně mimo tu škálu "zelená až červená".. dokonce až tak, že jsem ráno myslel, že modrou mají "nehodnocené" - např. z toho důvodu, že se průměr zatím dělá z moc málo známek. Až pak jsem vykoukal, že modrá je nejvíc.
Jinak budu se opakovat, ale ten engine na přidávání vlastních hádanek je skvělej! Je dobře, že můžou hádanky přibývat tak rychle, jak mají autoři nápady, zatím vznikají samé hezké. Stal jsem se na tom luštění už lehce závislej :).
Dartagnan> Dobré, že autoři vidí obě diskuze. Ale nemůžou teď u svých nevyřešených hádanek přispívat ani do jedné z nich.
A ještě tam je jeden menší bug - když poprvé kliknu na svou nevyřešenou hádanku, vidím i pravou diskuzi. Když ale překliknu do levé, pravá zmizí. Ale to je detail.. vždycky se dá vystoupit-nastoupit.
"vedomosti" som myslel, nie obtiažnosť, hádam sa už chápeme :)
[27.08.13 14:14:42] Prisahám že keď som to písal, Brain* mal ešte oranžovú farbu a známku mal aj vtedy 4,8. Možno to sedelo na celkové hodnotenie a nie na obtažnosť... Každopádne už je to v poriadku.
Od tejto chvile mozu autory vidiet diskusiu k nevyriesenej hadanke bez toho aby museli mat sami hadanku vyriesenu. Dovod bol 24 hodinovy autorsky zamok. Do diskusie sice nemozete pisat ale aspon mozete vidiet komentare. Tato funkcia je povolena len pre hadanky z kategorie Beta.
[27.08.13 10:09:45] lubiq78: ak by to niekto nepoznal tak ikonky su z rozpravky Ja padouch/zloduch 2. Kto nevidel, doporucujem s detmi. I ked ja mam tieto rozpravky sam tiez rad ;)
johno: ratting je opraveny ale co sa tyka farieb mam za to ze to presne tak celu dobu funguje ako sam popisujes. zmenil som trosku aj farby aby bola vyraznejsia zmena medzi jednotlivimi kategoriami. najlepsia znamka ma od teraz farbu modru. ostatne farby ostavaju tie iste len su trosku vyraznejsie. ako funguje hodnotenie je mozne si overit na tomto odkaze.
ešte jedna maličkosť mi napadla, farba štvorčeka by mohla byť určená v intervaloch
1-1,5....1,5-2,5...2 ,5-3,5....3,5-4,5... .4,5-5
Pretože teraz je napríklad obtiažnosť 4,8 už oranžová, červená teda zmizne aj keby len jeden zo 10 dal štvorku
[25.08.13 08:25:56] ja len takú drobnosť - button hodnotenia v eng verzii vraví save ratting namiesto rating :)
A k preberanej téme - postupné pridávanie vyhovuje aj mne, ale ja som sa nikdy príliš nesnažil byť prvý kto vylúšti hádanku, ani sa mi to ešte nepodarilo.
dartagnan nam navrhol kopec datumov a aj koli nejakej tej tradicii som za, aby sa v tychto dnoch uskutocnila hromadna varka... no neviem preco by sa malo postupne pridavanie obmedzit, a preco to tolkym ludom vadi... pokial kazdy z nas bude mat dostatok pripravenych hadaniek, nevidim v tom problem ... poviem za seba ze takto aspon nebudem mat take dlhe nudne obdobia medzi varkami a velice sa z toho tesim a urcite niesom sama :)
Dartagnan: zabudol som ta pochvalit za tie postavicky pri informacii o novej hadanke, su super..
sipim aj nove postavicky pri tohtorocnom halloweene....
p.vr: som za...
24.08.13 19:24:33 - System : Auto censore
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase