Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Ještě k přidávání hádanek... náhodné přidávání mi vůbec nevadí, naopak.
..ale, je jich tu aktuálně celkem dost a každý má co řešit. Co kdybysme to omezili a každý si nachystal jeden, dva, tři.. kousky a třeba 1.9. v nějakou hodinu to tu nasypem(jak navrhoval D.). Jakože zahájení školního roku(nebo konec prázdnin, to ať si každý vybere:)). Pokud už teda Dartagnan neplánuje něco oficiálního..
Co vy na to?
[23.08.13 09:32:57] Moja povodna myslienka ktoru som nedavno narctol autorom v emaile bola prave mix z toho co tu pisete. Konkretne obmedzit pocet zverejnenych hadnaiek za den. Zaroven stanovit oficialne balickove dni kde hadanky by sa dali k nim priradit a v dany den by sa vsetky zobrazili naraz. Mozne je tiez stanovitoficialne hodiny pridavanie hadaniek. To vsetko je napad a este nie je realizovany.
Zaroven ale je zaujimave sledovat ako hadanky pribudaju postupne, necakane. Tiez si myslim ze prvotny napor sa coskoro stabilizuje. Suma sumarum, nechal by som tomu este chvilku volny priebeh. Nejake doporucenia a pravidla som popisal ja, nieco si sami stanovujete, takze je to zatial na vas.
Emailove notifikacie zatial nie su ale rad ich pripravim. S tym ze kazdy si moze zaskrtnut ci chce dostavat email s kazdou novou hadankou alebo nie. I ked, pokial sa do toho rpihlasi viac ludi neviem ci neporusim nejake pravidla spamu na webhostingu (to je ale moj problem). Zaroven pripominam ze lepsie nez stranku neustale refreshovat preto aby ste zistili ci je nieco nove je pouzivat RSS. Vsetky nove hadanky su automaticky zobrazene v RSS. Pridajte si to do nejakeje RSS citacky, pripadne nalinkujte to do svojho emailoveho klienta (ak to podporuje) a budete hned v obraze.
[23.08.13 03:31:30] ja pracujem na tri smeny + teraz toho moc nestiham .... tiez som BQ zavislak ;) ale suhlasim s piolom ... pokial sa pridavaju hadanky postupne, je mi jedno kedy to bude, vycsinou mi to aj tak nevyjde... takze si cez vikend k tomu v klude sadnem (dufam ze budem mat viac casu) ... pokial by sa hadanky mali pridat na jeden sup, to uz by bolo horsie, v tedy by som si pravdepodobne (pri mojom stasti) musela zobrat este aj dovolenku :)
... takze tak ako uz bolo spomenute - nie kazdemu sa da vyhoviet ... teste sa radsej z toho ze sa pridava mnozstvo novych a uzasnych hadaniek, zvysok nieje az tak podstatny ;)
Ja osobne nestiham to mnozstvo hadaniek, ktore pribuda a dufam, ze sa to coskoro trochu ukludni. Ja som rozmyslala obmedzit mnozstvo novych hadaniek za jeden den.
piol: samozrejme, ze taki uzivatelia existuju, ja som jeden z nich :))) a pisem to aj kvoli sebe, ale hlavny navrh bol, zaviest do toho trochu poriadok, ako navrhoval paschi...
ak to takto nahodne bude vyhovovat vacsine, bude to takto..
a o tom je diskusia, takze dakujem za tvoju odpoved...
Pridám sa aj ja k diskusii .. mne osobne je to jedno kedy hádanky pribudnú, ja totižto nebazírujem na tom aby som ich objavil 5 minút po zobrazení. Proste keď hádanku nájdem tak si ju pozriem a ak ju nevyriešim hneď tak ju vyriešim o týždeň .. ale chápem že môžu byť aj riešitelia ktorí si nevedia predstaviť že existujú na BQ hádanky o ktorých netušia :)
A čo tí čo chodia na nočnú, alebo na poobednú? Takto je to aspoň spravodlivejšie pre všetkých. Nikto nevie kedy to pribudne a šancu byť prvý v hádanke má takto väčšie množstvo ľudí, než keď to pribudne v presne stanovený čas. O týždeň navyše bude kľud a pribúdať to bude sporadicky.
BTW: lubiq mohol by si sa vyjadriť k svojej hádanke?
lubiq ja som za, lebo fakt je tu teraz s tymto chaos, ono sa to sice tipujem tak za tyzden ukludni, ked dojdu hadanky ktore boli pripravene v supliku, ale bolo ferovejsie k tým, ktorí nemozu cely den kazdych 5 min. refresovat stranku a skontrolovat ci nieco nepribudlo
Dartagnan a aj ostatni:
ako pisal paschi v diskusii neverne manzelky, pribuda mnozstvo hadaniek a dost chaoticky...hocikedy ..
niekomu, kto moze byt cely den na nete a cakat na hadanky to mozno vyhovuje (chapem to, chcel by som mat taku pracu ;) ale moj nazor je tiez iny..
mam navrh riesenia:
autori by standartne odosielali hadanky, ale na BQ by sa zjavili v jednotnom case, napriklad o 18:00..
cize zajtra o 18:00 by sa zjavili vsetky hadanky, ktore dali autori odoslat odo dnes 18:00 az do zajtra 17:59..
je to len navrh, budem rad ak napisete Vase nazory...
dnesnych 800 km za volantom mi vnuklo napad na dalsiu hadanku, tak idem na nej pracovat...
Pra autorov davam do pozornosti ze v hadankach uz mozu pridat aj tabulku. Pozrite aktualizovany manual. Je to narychlo ale ucel by to teoreticky mohlo plnit.
Ramiroja: Vyriesene (aspon dufam)
piol29: Ano, taky je moj plan a verim ze to bude fungovat. Intenzivne na tom pracujem a doladujem detaily. Coskoro pridelim niekolkym z Vas specialnu rolu. Kto o to este nepoziadal a ma zaujem moze to urobit (najlepsie emailom). Az to bude pripravene na testovanie, poslem Vam email.