Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Testujem ukladanie hodnotenia cez Chrome a zda sa ze vsetko funguje normalne. Mam poslednu verziu Chrome. Je mozne ze chyba bola kompatibilna s "refliaxia" hadankou, ktoru som opravil doobedu. Takze skuste znova a pokial chyba sa stale prejavuje poslite mi emailom viac info. Napriklad ktora presne hadanka to je, co znamena neuklada sa hodnotenie, aka je verzia Chrome, pripadne rovno printscreen obrazovky.
[16.08.13 11:30:31] Z pripomienok co ste mi napisali do fora a tiez poslali na email bolo aktualne spracovane nasledovne:
- Reflexia by uz mala byt tiez mozne hodnotit
- Opravene farby u hodnoteni >4.5
- Ktore hadanky ste sami uz hodnotili a ktore nie mozete vidiet na vasom profile v statistikach (zaroven je mozne kliknutim na nadpis hadanky zo statistik dostat sa rovno na hadanku ktoru ste napriklad este nehodnotili)
- Ta zlta "Beta" v menu je tam vporiadku, coskoro ju budete moct sami vyuzivat.
Tym chcem povedat ze uzivatelia ktory sa prihlasili ako "Beta testeri" novej pripravovanej funkcie kde sami si budu moct pridavat hadanky, by si mali uz zacat pripravovat podklady k hadankam (texty, obrazky, odpovede, hinty, zolikov, .. skratka vsetko co k tomu patri).
Medzicasom ja este opravim/implementuje m par poznatkov k hodnoteniam a tiez skusim dopracovat tu "Betu".
Mohl by, prosim, nekdo postouchnout v Donkey Code? Jsem tam v cilove rovince, ale uz na to padlo 165 pokusu a porad ne a ne protnout cilovou pasku... :)
Jééééj, ľudkovia, podarilo sa mi vyriešiť VDL (príjemných 12 dní :D), tešííím sa :)))) Aj keď pri al arabbii som si dala radšej pár dní pauzu :DD Takže ďakujem všetkým, čo nejakým spôsobom pomohli v diskusiách :)