Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dakujem. Ano, vcera sa mi narodila druha dcera. Tazke casy ? Uvidime :) Nebal by som sa ale ze by dalsie hadanky nepribudli. Prezradim teda na com som doteraz pracoval. Na moznosti aby ste vy sami mohli pridavat hadanky. s tym ze to bude trosku zlozitejsi a sofistikovanejsi system a pravidla. Samozrejme este to nie je hotove. Az to bude tak to s par jedincami zacnem testovat. Nez sa ale k tomu dostanem musim sa najskor povenovat inym povinnostiam.
Ďakujem, len škoda, že veľa úloh som riešila s diakritikou a keďže mi odpovede nebralo, tak som sa vždy uberala nesprávnym smerom a tápala. Ale už viem, že musím písať neformálne :D
Dartagnan, zaregistrovaná som už cez dva roky tuším, no nechodila som sem pravidelne, v podstate skoro vôbec. Posledné dni však nič iné nerobím, len sedím nad adventúrkami, ktoré sú skvelé a medzitým vyriešim nejaké hádanky :D Konečne som sa dočkala aj prvého diamantu, no, tuším to u mňa prerastá do závislosti :DDD Fakt mega projekt a ďakujem za takúto formu zábavy :)
Pre vsetkych co mi doteraz naposielali hromadu navrhov na nove hadanky tak len informativne poviem ze vcerajsi hadanku som mal uz davno rozpracovanu a az vcera sa mi ju podarilo dokocnit. Na vase navrhy sa nezabudlo len nebol cas. Dostane sa ale aj na to.
dajan: to si rozhodne nemyslim, budu se snazit vyresit co to pujde a dal se uvidi :)
svatik79: jj snazim se toho vyresit co nejvic, az se zaseknu tak se zacnu ptat :), taky mi to bere dost casu, zatim me to ale bavi.
Mori: jasne, ze se nebudu ptat na odpoved, to by ztratilo smysl, ale u nekterych hadanek se mi zda, ze komentare spise popletou nez pomuzou, a hlavne mi vadi neprehlednost, preci jen cist 1000 komentaru, kde vypovidajici jsou 2,3 je opruz
Bedilek: Klidně se ptej, jen mysli na to, že jsou otázky a ot ázky:-)
Nečekej, že někdo bude ochotně odpovídat na otázky typu "a není to náhodou Caesarova šifra?", kde by to tazatel opravdu mohl nejdřív vyzkoušet. Na druhou stranu otázka "je to známá, klasická šifra?" je OK a nejspíš ti i někdo odpoví:-)
Pak taky není úplně ono, když diskuse vypadá nějak takhle:
uživatel 1: "a poloměr země mám mít s jakou p řesnost í?"
moderátor 1: "Použij 6378."
uživatel 2: "A co Země, můžu počítat s tím, že je kulatá? A kolik je polom ěr?"
moderátor 2: "6378 km, už to v diskusi je. A samozřejmě kulatá."
uživatel 3: "KOLIK JE POLOMĚR ZEMĚ ??!!!!"
Co se týče žolíků jsem taky toho názoru, že by se jich pár nových hodilo:-)
Souhlasim s tim, co pise Mia i dajan. Jsem tu taky hodne novy (dneska 61.den :) ), ale nebojim se ani tech, kde je zatim malo resitelu a porad nejak postupuju..
Mame velkou vyhodu, ze u kazde hadanky uz bylo hodne receno v diskuzi pod ni, takze kdyz si diskuze prectes, mas vetsi sance nez kdyz byla hadanka nova.
Navic je dobre pouzivat statistiky - hadanky, ktere byly zverejneny v tomto kvetnu (napriklad), jsou vsechny rozumne zvladnutelne, ale presto maji zatim nizky pocet resitelu.. ;)
Vidim, ze na to jdes podobne jako ja (hodne lustis, malo pises komentare).. a podle meho se to v tehle fazi toho portalu da.
Jinak BrainQuest je super :). Dovedel jsem se o nem nedavno a od te doby mi zruinoval vetsinu veceru :D.
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase