Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
* Pavel Vondruška : Kryptologie, šifrování a tajná písma (tahle se už bohužel koupit nedá)
* Simon Sigh : Kniha kódů a šifer
(ta se koupit dá třeba tady ...http://www.dokora n.cz/index.php?Kniha _kodu_a_sifer&p=book .php&id=449 )
Takže hodně zdaru na BQ a gratuluju k maturitě !
25.05.13 01:31:07 - System : Auto censore
Neprihlaseny
25.05.13 01:15:33
Neprihlaseny
Protože mám úspěšně po maturitě chtěl bych se začít opět trochu více věnovat bq, rád bych hnul s kategorií Crypto, kdysi dávno jsem tu viděl nějaké tipy na knížky s touto tématikou, bohužel jsem si nezapsal názvy, věděl by někdo?
Tak dnes pribudla posledna hadanka v majovom rozstrusenom balicku kde ste si kazdy den mohli vyskusat novu hadanku, vacsinu z kategorie crypto. Nie lenze som nestihol spracovat vsetky navrhy ktore ste mi poslali ale medzicasom v niektorych z vas nove hadanky prispeli k novym napadom a tak ste mi poslali dalsie. Takze o hadanky nebude urcit nudza. Tento mesiac ale uz nic neplanujem. vy si tiez mozete oddychnut. Planovane zmeny na BQ sa mi nepodarilo dokoncit takze este chvilku potrva. Vsetko sa ale dozviete vcas.
[19.05.13 09:34:35] Dajan, naprosto spravne. Chcel som to vyskusat, bol to moj prvy pochod Praha-Prcice. Slapalo sa vyborne, miestami sice blato, ale mna nejake drobnosti neodradia.
Co sa tyka novych hadaniek, tak este dnes som dal hadanku rano kedze je nedela ale od zajtra dam uz ostatne az okolo piatej kazdy den. Uz ich je len par. Posledna je naplanovana na stvrtok. Potom bude drobna pauza, ja sa pre zmenu pojdem pozriet co je noveho na Slovensku.
Abych nezapomněl : správná odpověď na bonusovou hádanku zní
Dartagnan se dnes zúčastnil 30 km úseku legendárního pochodu Praha-Prčice, který se letos konal již po čtyřicáté osmé.
Jak se ti šlapalo Veliteli ?
Dnes pridat novu hadanku skor neslo. Dovod ? Mozme tiez skusit vo forme hadanky. Nazov by tiez mohol byt Itenerar. Zadanie:
- bod 1: X
- bod 2: Chotoviny
- bod 3: Rikov
- bod 4: Rozcesti znacek
- bod 5: Y
Hladana odpoved: co to je ?
A ako bonus, kolko je X-Y ?
[17.05.13 22:23:22] len pre info .. zajtra nova hadanka nepribudne skor nez od 17