Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dartagnan: ja som ti to hovoril...tu mas dosledky..keby si dal dnes hadanky o 21:00, alebo aspon lahsiu hadanku, tak by nevypadli slovaci ani cesi. takto stale rozmyslali na BQ a nehrali...
... tak ja sa nedockavo tesim na buduci tyzden ze ich budem pekne rano stihat a vyspata , kedze teraz som po nocnej k.o a vy tu takto :D ... ked tak sa potom priklanam k dajanovi :)
V mene štátnej správy musím potvrdiť, že BQ má výrazný dopad na chod štátu, keďže od 1.5. výrazne klesla produktivita práce podaktorých štátnych zamestnancov.
Pre nás by bolo ideálne pridávanie o 12:00, nech zmysluplne využívame aj obednú prestávku. :)
DARTAGNAN: dorazne ta varujem, ze pokial neprehodnotis cas pridavania novych hadaniek a neposunies ich (aspon obcas) az po 17-18tej hodine, budes mat na svedomi zvysenie nezamestnanosti v SR (a v CR mozno aj nejakech exnutych pacientov, nie dajan?)....
Ti, co ste pouzivali everlost.nl/convert. php, funguje vam to momentalne?
A ktosi tu davnejsie daval link na velmi pekne spracovane zaklady sifrovania, ale nedari sa mi to najst (ja blba som to nedala do bookmarkov). Najde sa dobra dusa, co mi s tym linkom pomoze?
chtel bych pochvalit autora za skvele stranky,moc sem toho zatim neprosel ale moc se mi to libi, vsiml jsem si ze dokonce kazdy den pribyvaj nove hadanky. Jen me trochu mrzi, ze u slozitejsich hadanek nejsou napovedy jak je tomu u nekterych lehcich, ale jinak palec nahoru autorovi za super hadanky ktere tvori :-)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase