Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
- pridal som nejake hinty a dokonca aj dvoch zolikov k hadanke Zeleny jednorozec
[13.05.13 09:33:54] zuzkar> ano viem a dodatocne vinsujem vsetkym matkam .. nestihal som ale na pocitaci moc toho spravit .. nove hadanky su dopredu pripravene takze to je jedine co som zvladol
- este ste ma poniektory ziadali o zmenu kategorie niektorych hadaniek, k tomu sa coskoro snad dostanem
- medzi novinkami kde oznamujem ze je nova hadanka je nazov novej hadanky "klikatelny" takze nemusite hadanku hladat ale z noviniek rovno na nu kliknut
- dalsia novinka ktora bola potichu spustena je moznost vyuzivat aj prihlasovanie cez Facebook ucet .. kto ma zaujem vyskusajte .. je mozne lubovolene kombinovat akekolvek prihlasovanie (login/heslo, google alebo facebook)
ak nemas po ruke druhu mys na odskusanie, len si v nastaveniach vymen lave tlacitko za prave, na odskusanie...
[09.05.13 22:43:31] zuzkar: mne to robila zla mys. presne ako tebe..v inych aplikaciach si to tazsie vsimnes, dobre to je vidiet este v exceli..po vymene mysi je vsetko OK...