Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Švindl snad ani nebyl lehčí, když byl novej. A je to spíš podvod než zrada, holt my slušně vychovaní s ním máme potíže :-P
...co já se s ním všecko navyváděla - už jsi se zkoušel přihlásit jako uživatel grunewald? (http://www.brainque st.sk/sk/statistiky/ uzivatelia/grunewald )
Ó tak to je mrzuté, už jsem myslel, že když proniknu do tvých důmyslných náznaků, zabiju oslíka i zradu jednou ranou :)
Takhle zas mám brouka v hlavě...ale díky Mori, budu o tom přemýšlet
[02.05.13 14:39:55] ...chvilu som rozmysla ako to Mori vobec myslis, a az teraz mi to tak nejak zaplo, na co si narazala...
dajan : (hmmm) je to tam vidiet stale rovnako ;)
Mně tak fascinuje, že mám stejně hádanek jako komentářů, že to musím radši hned zkazit:-/
A ta finta je logický krok, jenom vlastně tak trochu haluz...
[02.05.13 13:05:15] Ne a ne, nepochopil jsi mě dobře. Ale víc si napsat netroufnu, stejně by to někdo schoval pod hvězdičky.
Mori : Hmm, ty jsi se tam byla teď někdy podívat ? Chceš říct, že loni tam bylo něco víc vidět (prý je to stegano), nebo to snad loni mělo jinou logiku (prý je to logický krok)? :-o
Tučňák ukončil lyžařskou sezonu a vyrazil do ulic :)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase