Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
v pocitadlach sa nezobrazuje pocet navstev schvalne .. v utorok som robil kratku analyzu najdlhsie trvajucich dotazov na BQ a prave pocet navstev bol jeden z nevhodne riesenych .. takze nez to zoptimalizujem bude to vypnute
Kludne mozete pospat. Bude to rano az vacsina ludi bude urcite hore. Nie je presny termin ale povedzme niekedy okolo osmej / deviatej, plus minus autobus. Aby ste sa mali na co tesit tak prezradim ze prva hadnka bude nieco okolo matematiky (keby ste nevedeli aku knizku si na noc citat).
Svatik79 ma pravdu.
Dartagnan prihlasila som sa cez konto svojej sestry (dufam ze mi to odpusti:D) a zaklikla zobrazovat len nevyriesene, a zobrazilo mi to hadanky ktore som uz mala aspon raz otvorene, nove hadanky ktore este nerozklikla sa nezobrazili ...
Svatik, mal si hned na zaciatku zakliknute, ze chces vidiet len nevyriesene? Co sa stane, ked si to odkliknes? Vidis vsetky hadanky? ZKUSIL resit znamena, ze si sa na nich pozrel?
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase