Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dartagnan: když ne tak ne :-)
Ještě jsem si říkala: líbilo by se mi, kdyby po vyřešení bylo kromě hintů vidět i všechny varianty správné odpovědi. A ne jen pro moderátory, já jsem taky zvědavá :-)
zuzkar> pozrem sa zajtra na to, je mozne ze som nieco prehliadol
mori> nevyresene by mohli byt hore ale bola by to skoda lebo aktualne su zoriadene podla "obtiaznosti" resp podla poctu riesitelov co je podla mna fajn
04dimension> diky, co sa tyka orbis enigmata tak tvoje chvala ide na adresu vetinari1 ktory odviedol skvelu pracu
Pekný večer prajem...Po dlhšom čase som sem konečne nakukla a musím povedať,že sa mi véééľmi páčila kategória ,,Orbis enigmata,, A taktiež oceňujem novú funkciu vidieť len nevyriešené úlohy....Som zhrozená z toho,koľko mi ich ešte ch ýba...j é é é éminenky!!...hihihih i
Nojo, funguje to až moc dobře:-)
Nešlo by udělat třetí možnost: zobrazovat nevyřešené hádanky jako první? Aby bylo vidět všecko, ale nemuselo se scrollovat až dolů?
díky Veliteli, filtrování nevyřešeného funguje, ehm..jenom ten pohled do prázdna je poněkud depresivní, tak si to honem přepnu zpátky, ta zelená fajková barva je velmi uklidňující ;)