Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Blizi sa nam Maj - lasky ku cryptografii cas. Kedze mi ostalo od Vas este velke mnozstvo nezpracovanych hadaniek rozhodol som sa ze od prveho maja dostanete kazdy den jednu novu hadanku (do odvolania). Vacsina z nich je prave z kategorie crypto/konspiracia.
Medzicasom by som rad nieco malo naprogramoval a pridal nejake funkcie po ktorych casto volate a radi by ste ich na BQ videli. Mam v plane spravit aj nejake mensie aj vacsie zmeny. Ake to ale budu zatial nepoviem. Sam si nie som isty co z toho sa mi este podari splnit.
otázka na Dartagnana: bolo by moc zložité nastaviť čosi také, aby sa po načítaní stránok s hádankami vpravo hneď aj otvorila lišta so štatistikami? A teda každý užívateľ by si mohol v profile nastaviť či to chce alebo nie .. ja osobne by som to uvítal, stále to musím otvárať :-)
Dajan - mas pravdu, ale aj ten komentar je dobry. Ten co inspiroval mna napisal piol29 :) ale je tam dost takych podobnych zmienok, a ako som napisala potom ja, ja som sa velmi intenzivne snazila takym sposobom vyriesit Diktat, co sa mi doteraz nepodarilo... :(
Díky Rami...opravdu Lubkoko ? Protože jestli se tam dívám dobře, tak jeho prvý koment byl asi až za tři týdny po tom co jsi to bravurně vyřešila...ty mi motáš hlavu děvče ;))
zuzkar: k Pes pArtes: nemozem pisat pod hadanku tak Ti apisem sem...ano je to cista klasicka konspiracia kde vyberas pismenka, na integraly zabudni a drz sa nazvu :) nie je to nic zlozite