Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
bass, a zkoušela sis s tím dekodérem hrát, jak radila před pár dny mia? Co se stane, když napíšeš do políčka text "a", co se stane, když napíšeš "97" do políčka char nebo "61" do hex a tak?
bass to nemyslis vaaaazne toto :D
...a to si sama tvrdila ze pokial nieje uloha taka ze skopirujes text a vlozis ho tam kam mas tak ze mas problem??? hmm tak aky problem mas teraz??? kam to kopirujes?
bass islo to okolo teba, netreba sa toho bat!!! tak prestan s tym ze zase niecomu nerozumies :) a skusaj moznosti ktore mas-> mas na to pomocnika tak pracuj s nim ... :)
piol29 - mám slepený Karlštejn a Konopiště- kdysi mě to bavilo, ale teď už není čas :-)
I když- hokej skončil, tak než začne nová sezona bude třeba času víc... :-((
dajan : já nejsem šelma, ale gaučák... :-) Proto asi přešlapuji na místě a skříň je taky na místě.... mám už snad sto pokusů, ale nic srozumitelného..asi mi to není souzeno...
Bass...a možná míň fňukání, jseš přece šelma ne ? Tak nekoukej nalevo ani napravo a zakousni se zpříma do problému...a za chvilku tu skříň rozneseš v zubech ;)