Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
bass tak to je hlavne ze ta to bavi... :D
...no zjavne ale nehovorime o jednej a tej istej konspiracii... ja celu dobu hovorim o tej ktora je tu vo fore ...
@mia -
1.právěže jsem si přečetla něco o těch fontech, vlastnost je mi jasná, ale zatím mě nenakopla.
2.počítací to není, takže si musím všímat něčeho zajímavého, neobvykl ého..
3.název je užitečný
4.v diskusi je velký hint..
Zatím si to dávám dohromady, ale nedochází mi to..Tak musím bojovat dál..spousta je toho o nápadu, bohužel nemám tu správnou "zapalovací" jiskru, trvá mi to a někdy potřebuji těžce nakopávat... někde mi to zapaluje hned, někde ne..
Hlavní je, že mě to pořád baví!!!! :-)
aku pracu s fontom mas namysli?
... mori ti napisala nazov fontu lebo chcela poukazat na jeho vlastnost ktora by ti mohla pomoct ...netrebalo v tom hladat nic zlozitejsie...
-predtym ti napisala co mas s textom urobit, to uz su dva fakty s ktorymi sa da pracovat... takze tym padom mas bod jedna a bod dva ...
co by sme este mohli napisat ako bod tri?
[16.03.13 23:50:42] *cakala
[16.03.13 23:50:27] no caka som ze napises toho viac, pretoze sa toho aj viac popisalo ... skus si to napisat v bodoch
1) monospace font ( vies aj aku vlatnost to pismo ma? ak nie skus googl)
2) ....
3) ....
a tak dalej
A vzhledem k tomu, kolik te diskuse kolem mne je, je určitě víc než pravděpodobné, že si neumím dát jedna a jedna dohromady, protože jinak bych už asi byla mnohem dál..
[16.03.13 23:44:25] Podle mne se jedná o nějakou práci s fontem..aspoň tak jsem to pochopila..A podobný proncip zžejmě uplatním i jinde..Ale zatím mi nic nevychází, takže jsem ve fázi samostudia :-)
...pretoze ma zaujima ako pracujes s informaciami ktore su v diskusii, lebo niekedy mam pocit ze cim viac sa ti radi a pomaha tym je to horsie :) ... preto som napisala, ze je mozne ze nevies pracovat s tym co sa ti radi a nevies si dat veci do vzajomnych suvislosti atd...
[16.03.13 23:30:22] skor som myslela zhrnutie informaci a zisteni, ktore ti maju pomoct vyriesit tu konspiraciu :D
bass : podla mna to moze byt aj tym ze nevies pracovat s napovedami... hrozne by ma zaujimalo ako vyzera tvoje zhrnutie diskusie k tejto konspiracii, hmm? napises?
Pastelka, krok 1) otevřeme žolíky.
Pastelka, krok 2) někdy je třeba mezery zahodit, někdy ne.
Pastelka, krok 3) ***** (si raději rovnou zahvězdičkuju sama)
:-)
Jej, toto je dobre, mne sa tiez veru zide taketo skolenie, lebo crypto a konspiracie mi veru nejdu. Toto posledne od Mori je fajn, keby boli vsetky take lahke :)
No nejlepší na tom je to, jak se budu zase dlouho trápit s tou speciální konspirací a na nic stejně nepřijdu :-) A pak zase se budu jednou bít do hlavy jak je to lehké...