Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Zuzkar: však ano. Ale když takhle někde zůstane hint, často to spíš zmate, aspoň já si říkám, že to s tím nic nemá, jinak by to byl býval někdo zahvězdičkoval:-)
A s názvem přišel Dartagnan. Taky se mi líbí:-)
Mne sa zase nedari s cryptom a steganami. Aj ked je pravda, ze sa im teraz nie velmi venujem. Zacala som hrat Syberiu. A tam Oscar, Anna a mamuti. Ktovie kedy narazim na mechanicky bar a Youkiho.
Tam si nemusíš všímat zase až tak urputně :-) Je to fakt základ všímavosti bych řekla....
Název letu nějak souvisí s konspirac í?Hmmm...to bude zase nějaká habaďůra pro mne...stejně jako ta Magicka :-)
U rosetty mě štve to, že jsem přišla asi na to o čem to je podle počítání, ale nevím jak to z toho vydolovat...
A co Rotator? Patří mezi těžší konspirace?
Mně konspirace nejdou vůbec. Ještě tak ty počítací, ale všímací poddruh a já, to naprosto nejde k sobě :-)
U zrušeného letu mi pomohl název (a doufám, že jsem si zase nepustila pusu na špacír moc). S Rosettou poradit nedovedu, a s Prázdnotou bych taky potřebovala :-)
[12.03.13 14:37:19] Zuzkar už ořechy ani tyčinky nepotřebuje :-)) Zato mně by se hodily, ani nevíš jak... :-( Hlavně způsob řazení...
Jinak já jsem tam dával místo ořechů i kokos anebo nakrájený ananas, taky dobré (a vynechala jsem skořici)
Mori- všímej si neobvyklostí- určitě to brzo uvidíš... Mě to moc nejde a mám to, tak to budeš mít za chvíli..já se s ostatníma taky tr ápím..
Prázdnota mě štve nejvíc. A pak zrušený let a rosetta- tam mám tak dobré hinty, přepsáno do excelu a nějak mi nic nechce vyjít...
Mori- jen všímavost a mi pomohl komentář Lubkoko z 19.2 a odpověď na něj..není to těžké :-)
[11.03.13 19:05:40] Tak a teď snad porazím ten Karoten :-) :-) když už jinde se mi nedaří...
[11.03.13 19:04:58] pro zuzkar: Mrkvový dort
450 g strouhané mrkve, 280 g hl.mouky, 300g hnědého cukru (může být i bílý), 120 g ořechů, 220 ml oleje, 2 čaj.lžičky vanilkového extraktu, 2 čaj.lžičky jedlé sody, 2 čaj.lžičky skořice, 2 čaj.lžičky prášku do pečiva, špetka soli, 4 vejce.
Vejce, cukr, van.extrakt a olej dáme do mísy a vyšleháme, postupně přidáme všechny sypké suroviny a nakonec zlehka vmícháme mrkev a ořechy.Dáme do vymaštěné a vysypané formy a pečeme na 175 - 180 stupňů asi hodinu. Nakonec můžeme zalít cukrovou polevou smíchanou ze 100 g moučkového cukru a 4 lžic mléka.
Dobrou chuť, je fakt moc dobrý, já tam tu polevu nedávám :-)
[11.03.13 18:50:29] A já jsem to stejně nestihla, takže v poho... :-)
Mori, i tak dík za snahu, ale já fakt nevím a už abych řekla pravdu mě nebaví nad tím ani přemýšlet, protože tolik zbytečných pokusů mě jen rozčiluje, takže to nechávám být..Já jsem ráda, že jsem došla až sem a třeba to jednou přijde i když se se školením moc nekamarádím a mám raději jiné typy hádanek než toto nebo např. Cairo :-)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase