Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Školení mám přečtené několikrát a prostě nevím nevím nevím...délka může být různá, tyčinky různě dlouhé...
je tam plno plotů a zákrut..nic nevychází :-(
jaking- je to zoufalé, vím kde, vím asi co, jen prostě nevím "konkrétně" kde, jestli jen 403 nebo i mimo, jaký interval, jak dlouhé znaky, no prostě milion pokusů a nic...já to vidím na vánoce, bohužel :-(
Dakujem bass, strasne mi pomohlo, ked som si pozrel skolenie a pochopil o co ide sifre na skrini. Je to o skusani, ale v podstate mi to prislo tym padom ako najprirodzenejsi krok. Verim, ze uz to budes kazdu chvilu mat, lebo ta potrebujem v dalsej casti :)
Dawe007, drž se toho komentáře zuzkyr, že někdy třeba i konat...pokud to pochopíš správně, vyřešíš to hned!!! :-)
[10.03.13 22:20:40] jaking, gratuluji!!!! Zůstala jsem tam sama :-( Ach jo...
[10.03.13 22:04:10] Mrkev bych řekla, že tady na BQ speciálně, má pouze jeden význam...ale to mi nepomohlo, já tam nic nevidím :-) A zkoušela jsem jednoduché postupy převodu na písmenka, zatím nic :-(
Bass, co se mrkve týče, řekla bych, že oba kroky už tu byly (a příslušné hádanky máš vyluštěné), ale pro mě to nijak jednoduché krypto nebylo. Ale jako u všeho - chce to "jenom" přijít na ten správný nápad, a pak to už jde samo.
Dobrá otázka pro začátek asi je: proč mrkev? (ale mně nepomohla, já s tím vyváděla všecko možné i nemožné)
Díky všem za rady, ale já fakt u toho Predátora nic nechápu..tak nechávám uležet a uvidím... Cairo - zatím jsem pár způsobů vyzkoušela, ale nic...tak asi to stejné, nechám uležet, nic mě nenapadá...
No, tak jsem něco našla, zas to nejde otevřít nebo s tím neumím, takže nic :-(
[09.03.13 18:30:42] No tak to se jdu podívat, jen jestli to zase pro mne nebude stejné esperanto jako ostatní... třeba ten predátor, ten mě asi přivede do blázince :-)
jo tak :), tam jsem to vzdal, nenašel jsem ani 403; hint jsem zatím nedostal, zkoušel jsem různé věci, nevím jestli mám udělat něco jako v tajném h......i, a nebo spíš použít metody z jiné kategorie v hádankách, zatím je to pro mě tajemstvím...
Já myslela tajné laboratorium, tamty hardlab jsem už vzdala, program nemám a na papíře mi to nejde :-(
Už máš nějaký hint u brány? Prozkoumal jsi vše důkladně?
ještě nejsem :), napadlo mě co bych měl udělat, ale nijak v tom nemůžu nic najít;*****, laboratoria jsou velké zlo, ale existuje na to prográmek, který ti s tím dokáže pomoct, ty nejtěžší bych bez něj rozhodně nedal
09.03.13 22:30:57 - piol29 : Dawe: ešte raz a budem ti hviezdičkovať všetko zaradom .. a je mi jedno či budem ja potom ten zlý!
Dawe, dík, zkusím co půjde..ale nějak mi to není jasné...
já mám dnes "luštící" den a zkouším utéct z Laboratoria, ale nechce mě to nějak pustit :-(
Taktéž ostatní je na nic...Nějak se nemůžu s ničím pohnout..a co Piškvorky, ty patří asi taky k jednodušším, že? Předpokládám, že to bude nějaká odnož Kalkulačky 2, takže pro mne zase "esperanto" :-)
A jak ty ve VDL, už jsi za bránou?
Bassetek: Ke galaxy tabu bych řekl, že je to o zkoušení a všímavosti, jakmile zjistíš algoritmus tak máš vyhráno, pokud ne tak je to spíš o bf metodě, ale i tak se to dá, každý lvl funguje jinak, doporučuji ti nezačínat od A, ten my přišel nejtěžší a trval mi nejdelší dobu. Osobně bych to asi ani neřadil ke cryptu, jako spíš do adventurek mezi laby nebo pexesa
Mori dík za postrčení v Cairo- alespoň mám po letech konečně heslo... Ovšem dekodovat zbytek na text vidím zase na další pětiletku :-(
[08.03.13 23:44:04] Jak už jednou psala tady zuzkar...někteří to mají hned, protože obejdou past, ale já jsem do ní dokonale spadla..tak já jsem spadla stejně tak... ;-)
prolomila jsem to až s docela výstižným hintem a přepsáním do wordu..
Bass: v šámponu se mám držet toho co je vidět skoro na první pohled, nebo je to v něčem jiném?
[08.03.13 23:09:09] Mori v novoroční by se dalo říct, že není až tak nic moc co řešit, prostě koukneš a víš, nebo nevíš (tohle doufám na hvězdičky není, nenapsal jsem nic konkrétního)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase