Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Vidím, že v konspiracích máme přesně opačně vyřešeno, předpokládám, že jsi matematický tip, takže u těch co nemám, nemám moc šancí.. :-))
Já jsem novoroční dala po nápovědě myslím, že Lubika, ale pak ji někdo **** Snad moc neprozradím, když napíšu, že podobná tu už je, ale malinko pozměněná...
To já mám na Rosetu třeba 6 hintů a neumím s tím pohnout...
[08.03.13 22:52:18] Já mám polorozsv ícení...jsem prý jen krok před cílem, klíč jsem dešifrovala...jsem fakt mimo..nevím, co jsem na tom tak dlouho zkoumala..ovšem co dál?? Netuším..
Bass, nikam nechoď, nehledej, máš všecko před očima. Klíč je slovo, tak to je potřeba z toho jen dostat :-)
A když už ti pan El-Šedík ten klíč nechal k dispozici, myslíš, že ti neposkytl i možnost ho použít?
Dawe -zkoušej, není to těžké.Poslední komentář k hádance od zuzkyr je dost dobrý... :-)
Já se potýkám s klíčem v Cairo..už mě pěkně štve...To mám hledat nějaké místo, kde je schovaný? Jsem nějaká popletená..
[08.03.13 18:32:25] Mori - nezapaluje mi :-(
Dawe- není zač!! :-) Já se v ničem nechytám :-( Ach jo!
No tak to tam budu ještě dlouho, protože ten klíč k rozšifrování zase nevím kde hledat :-) Zkoušela jsem právě banality i složité matematické operace...jdu se zamyslet, ale asi tam posedím stejně jako v tom laboratoriu :-(
Dawe, dá se to i bez p ř íbuzných..Pozorně čti zadání!!!
[08.03.13 17:18:37] Klíč mám, ale nevím jak jej převést na text nebo co s ním...aplikovala jsem kdeco a nic smysluplného...
U Magicka už taky zadávám kde co a nenapadá mě co s tím abych došla aspoň k nějakému smysluplnému hintu
Aha, jestli nemáš klíč, tak tuhle radu ještě nepotřebuješ. Ale první krok máš za sebou? Víš, odkud ten klíč získat? Jestli ano, udělej to nejjednodušší, co tě napadne.
Mně u Magicky neosvítilo, já prostě víceméně náhodou zadala to, na co systém čekal. A ano, méně je někdy více.