Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
s tím EKG nejsi zas tak úplně mimo, jen použij něco trochu jiného fungujícím na podobném principu a nezapomínej, že obrázek kalkulačky by tě mohl inspirovat...
No to jsem si mohla myslet, že mě to nepomůže...Ale myslím si, že to nebude těžké, jen zase nápad..ale zkoušela jsem kdeco..převod podle EKG, sčítání, poznatky ze školení, násobení, dělení..no nic...
Taky mě pořád leží v hlavě ten Karoten a ne a ne přijít na nápad...
[07.03.13 21:31:55] Ty jo, že vás všechny vždycky něco z komentářů napadne..já se tady potím a jsem úplně namydlená..
V Matrixu mám hledat náhodný hint? U kraba nevím fakt nevím..a ještě fígl..já už si spoustu hádanek nepamatuji jak jsem je vyluštila..teď jsem si už zavedla sešit BQ a tam vše píšu a tisknu pro pozdější použití...
Co je jen na tom komentáři 007 tak hintovního k té Kalkulačce...
Ve hmlovině je ještě fígl. Ale ten ty už znáš odjinud:-)
V matrixu to chce najít hint.
Kalkulačku bych bez daweova komentáře ještě nejspíš nerozlouskla pěkně dlouho, takže díky, 007:-)
Mori- kraba jsem zkoušela podle dekoderu, ale nic, v Matrixu nechápu absolutně o co jde..
A Kalkulačka 2 - tam jsem zkoušela aplikovat na čísla různé metody převodu na text, ale vycházel mi podobný tex jako tobě Dawe v baru :-)) Tak to asi bylo špatně....
Bassetek, zkus třeba Krabí mlhovinu. A v Matrixu se podívej, jestli jsi náhodou nezadávala něco s diakritikou, a případně to zkus bez (mně to apoň pomohlo).
+ ještě u jedné hádanky použiješ stejnou šifrovací metodu a taky ji nemáš
[07.03.13 20:01:51] Třeba kalkulačka 2, ta je o nápadu, u většiny lidí trochu googlu a hurá k fajfce, dobře budu pokračovat, teoreticky mám 4 možnosti tak to snad v jedné bude...
Už to tady asi někdo psal, ale nemůžu to najít, které crypto úlohy jsou v té druhé polovině jednodušší? Mám chuť luštit, ale zároveň nějaký útlum a nějak se nic neda ří...Predátora jsem vzdala :-(
vím jak funguje, už mi asi došlo jak bych to měl udělat, ale výsledek se zatím nedostavuje, po několika krocích se mi to rozjíždí někam do háje, a vypadá to tak trochu jako záběr z ekg
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase