Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
A preco sa mi zdvojuju komentare, ak to odosielam len raz? :-(
[22.02.13 11:12:58] Pred casom som rozmyslala, ze co znamena ta hviezdicka pri niektorych menach. Teraz mi doslo, ze ju maju ti, co boli niekedy na prvom mieste a uz nie su?
[22.02.13 11:12:58] Pred casom som rozmyslala, ze co znamena ta hviezdicka pri niektorych menach. Teraz mi doslo, ze ju maju ti, co boli niekedy na prvom mieste a uz nie su?
Nie že by sa nepáčili, ale zvrhne sa to zlým smerom, kde z nadpisu a obrázku budeme musieť vygoogliť aký zoznam mal tvorca pred sebou. Tie klasické zoznamy ktoré sa bežne používajú sa rýchlo minú a potom to bude už hrôza o googlení, nie pekná hádanka.
Kto je za to, aby sa v sekcii crypto neobjavovali hádanky pri ktorých musíte len vygoogliť zdroj informácií s ktorého vyberiete písmenká? Osobne sa mi takéto hádanky nehodia do crypta ale do MIXu. Momentálne sú v crypte dve takéto hádanky.
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase