Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
bassetek: já zatím nevím jak otevřít 4 zámky, pravděpodobně si sedím na vedení, zkusil jsem použít nápad z toho vtipu, jenže buď špatně ******* nebo jsem tu radu nepochopil správně, musím přesně vědět o jaké předměty se jedná?
No, já jsem z té diskuse zatím spíš domotaná než aby mi pomohla a zatím jsem se nikam neposunula.Jestli se jedná o nějaké krypto tak jsem ztracená, to mi fakt dost nejde..
Čtyři zámky byly o nápadě, žádná speciální znalost pouze všímavost a přemýšlení, tady si připadám jak při zkoušení u tabule kdy mám úpně vygumováno..
Je tam asi 20 lidí zaseklých, ale nikdo nediskutuje, tak jsem tam osiřela jako ty před časem :-)
Snad brzo dorazí aspoň Dawe007...
To aby sem si rychle celou diskusi vytiskla ať tam po čtvrtku nejsou samé hvězdičky :-D...ale bude to super když budete moct i tam nasměrovat...
Bassetek, tam kde si ty, by mal byt Poloniny, ale nejako dlho sa nehlasi. V stvrtok by uz teoreticky mali vediet v Labaku diskutovat aj moderatori. Inak, ja som na Styri zamky pouzila vianocneho zolika, ty si to dala aj bez neho a Labak som spravila za par dni - aj vdaka diskusii.
Já jsem zatím jen shrnula fakta - knihu zatím nepotřebuji, jen skříň a ještě něco jiné, ale nevím co, musím najít nějakou 403, ale nevím kde a pak asi stříhat a kombinovat... No, uvidím, škoda, že tam jsem sama, ti co se zasekli už to asi vzdali a nikdo tam neluští .-(
bassetek: naozaj to laboratorium je trochu tazsie, a naozaj som rada ze to mam za sebou a naozaj si si precitala cely navod, len si ho treba dat nejak postupne dohromady ... skusaj, skumaj, premyslaj - je to adventura, pomalicky to bude vsetko zapadat do seba, mas cas ... :)
Tak jsem pročetla celé forum cca 70 stran a diskusi k Laboratoriu a zhodnotila jsem to zatím tak, že nic nevím a asi se do toho ani nepustím..je tam tolik "rad" a "návodů", že nechápu nic a ani jen zhola netuším co dělat...Závidím všem co to mají za sebou a jsou už dál..
dajan, lubiq78: stane sa :-) ja som po Vianociach tu spomenul že pravidelne keď je nová várka tak som ja niekde mimo netu :-) tentokrát to vyšlo na vás. Nabudúce zase niekto iný bude mať *****
Dartanan: je tu uplne super, tento tyzden som v kyjeve, dalsi tyzden v taliansku..ja som tusil ze to tak vyjde..ale neva este stale nemam nejake stare dolustene :(
Tak k Laboratoriu zatím můžu říct jen to, že jsem začala někde na str. 65 pročítat forum a jsem na str.39, vybírám si komentáře které s tím souvisí a mám je uložené abych je nemusela pak hledat..ale když vidím´jak se s tím lidé trápí a trápili- nevím nevím, ani nemám zatím vůbec chuť se do toho pouštět..
To raděj budu třískat do těch Monster..pořád nic nenapočítáno... :-(
Asi mám špatný směr nebo už fakt nevím...
[12.02.13 21:54:01] Já se taky těším, třeba se zas někam pohnu!!!!
bassetek> laboratorium je celkom dost tazke, treba par informacii zozbierat, ale diskusia vela napovie a Einstein tam tak trocha predbehol svoju dobu, ale to bude podstatne az ked uz na nieco prides
:) to se jednoduše říká, ale hůř provádí, přečetl jsem Vaši dnešní diskuzi, nicméně nejsem z toho nějak dvakrát moudrý, navíc mě štve, že je to podle vás tak jednoduché...