Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Jo a u Danteho, nepomohlo by ti, kdyby´sis to nakreslil? Všechny možnosti co tě napadnou, mě to kdysi pomohlo, protože nemám představivost..
[06.02.13 15:56:12] Dawe007, tak jsem zatím v rychlosti přelítla diskusi, ale zatím ani nevím, kde začít.. a jestli se jedná o nějaké stegano, tak to nedám, protže kromě těch jednoduchých jsem v této kategorii úúúplně mimo a ani je nezkouším řešit :-(
zuzkar, už to mám..chyba byla přesně jak píšeš...měla jsem to napsané maďarsky.. a půl dne přemýšlím, co s tím...tak jdu zkoušet dále, ještě jsem se na další level ani nekoukla...
Jestli se ovšem hned zase nezaseknu :-(
Tak asi na to jdu zle..nějak ten výsledek není srozumitelný :-( A to jsem se tak radovala...
[06.02.13 13:09:41] čísla ne šísla..už ani psát neumím... ***** a***** :-)
[06.02.13 12:47:18] Beru zpět, čísla mám myslím uprveny dobře jen pořád jsem slepá a blbě hledám... :-(
[06.02.13 12:37:25] Ty čísla v tom velkém půlměsíci jsou divná- aspoň pro mne, takže proto tápu..
[06.02.13 12:20:40] Myslím, že vím, kam se dívat a co ten obrázek znamená, jen asi nevím podle čeho vybírat, protože si nejsem jistá úpravou těch čísel tak aby mi vyšly jednoznačné výsledky, které by se mi líbily..tak snad nebudu slepá dlouho...
06.02.13 13:04:17 - System : Auto censore 06.02.13 13:10:06 - piol29 : psssst :-) ale ideš na to dobre 06.02.13 13:11:07 - piol29 :
Bassetek: tak nejak som si hovoril, že keď vieš kam pozerať a vieš že pozerať po slovensky, tak môžeš buď hľadať v názvoch alebo niekde inde .. a just si hľadala v tých názvoch a nie inde :-)
Tak mě v noci napadlo řešení levlu 7 AM, myslela jsem, že upravím čísla, podívám se na slovenskou verzi a vezmu z těch názvů co potřebuji... ani jsem nemohla dospat a nic :-( Zase špatná myšlenka..nebo ty čísla upravuji špatně, vychází mi na můj vkus pořad moc vysoká... ach jo...to je ale oříšek a přitom mi tady tak hezky radíte a pomáhate a já pořád nic...
zuzkar: to treba zmenit, v BQ je veeeelmi uzitocny :-)
bassetek: prednu stranu si nechaj na neskor, zide sa :-) a pozor, velky hint: neupieraj zrak svoj len k tete. dolezite je co vies: coho sa ta zadna strana tyka a co v tom niecom je na slovensku ine ako v cesku.. :-)
basssetek, pokial mas spravenu upravu cisel tak ako ma byt a das si to dohromady s tym, co sa ti radilo tak si myslim ze potom uz budes vediet co mas hladat a kde ...