Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Huraaa!
Velmi vam vsetkym za rady dakujem! Zamky pokorene.
Ze som cely cas spekuloval nad poctom znakov v srbskej abecede (30) a podobnymi nezmyslami, radsej nebudem dodavat:)
Dawe007- u Poloviční se drž stále názvu, analyzuj text, jednodušší to už být nemůže a určitě ti vyjde to co má..No a asociace- to je kapitola i pro mne, já to zkouším co to jde a ono to vždycky vyšlo, u té co nemáš mě to spojení napadlo hned, tady je těžko radit, ale není to nic neznámého..i ten Prst není nic neznámého a moc možností co s Prstem taky není, tak zkoušej...Já se snažím analyzovat Rodinnou a taky už mě z toho jde hlava kolem...nevím, čeho se mám chytit, všude tak na půl cesty a výsledky nikde :-)
Nevadi, zuzkar, my ti radi budeme pisat i sem :-))
Samozrejme s mierou, este nas odtialto (pravom) vykazu:)
Tak napriklad: Je este mozne nejako (mne uz asi po 15ty raz) pomoct s Klucmi? Nasiel som tie veci, viem presne, odkial si ich Albert vypozical (viem, je to adventurka, ako radil D.), poznam ich polohy u klucov i v/na originali (to je nanic, viem) i nazvy (asi v desiatich jazykoch)... cize mam spustu zvacsa zbytocnych informacii, no nie a nie prist na ten napad, ako z toho vyziskam cisla. A ze som ich uz par skusal.
Nebol by zolicek pre pomocnu skolu? Prosiim:)
Bassetek, snad teraz je uz choroba prec a opat nieco vyriesis. Uz vam velmi neviem napovedat s AM, lebo nevidim vase commenty k uloham.
Dawe, s Dantem, cisto teoreticky, ale prakticky nie. Prirodzene cisla nestacia.
hm, takže čistě teoreticky bych to měl zvládnout do max 360 pokusů? :D Pak jsou tu další jako je např. Prst, mám u něj 4/6 hintů ne a ne mě trknout co by to mohlo být a asociace k uchu mě taky pěkně vytáčí. U poloviční jsem se snažil čerpat z názvu ale vždycky mi vyšla nesrozumitelná hatlamatílka, ale pravděpodobně je chyba mezi stolem a židlí...
Tak u Danteho máš šanci, že to jednou dáš, nekonečně mnoho úhlů zase není :-)) Je potřeba být pozorný při čtení zadání a analyzovat do do detailů jinak tě to svede na špatnou cestu..
Poloviční je prostě poloviční..zkusila jsem co mě první napadlo při vyslovení názvu.. a šlo to :-) ale chápu, že někdy se ne a ne chytit, tak jako já u Šampona a Rodinné.. a dalších, kde mám hinty a kroužím dokola...
Tak zkus pokračovat a třeba ti to praští do očí, teď jsem neměl moc volného času, takže jsem víceméně s ničím nepokročil, nicméně nejvíc mě pořád štve Poloviční (ačkoliv jsem zkoušel všechno možné nikdy mi nevyšlo nic pořádného) a Dante, u kterého jsem vyzkoušel snad milion různých úhlů a fajfka pořád ne a ne přijít.
No však se toho komentáře držím, ale nic jsem nenašla co by mne nakoplo..jen mě k tomu dohnal název toho obrázku, ale jinak z toho neumím nic vyvodit..
A co tvé konspirace, už jsi někam pokročil?
No ještě tak vědět co v ní hledat...Já myslela, že musím přijít jen na to, co dělat s těmi čísly, jak je upravit a vyjde z toho nějaké heslo..jestli musím ještě něco hledat, tak to jsem zase trochu domotaná...
Taky jsem se ptala chytřejších na Guinesse, ale nikdo nic neví :-)) tak pes bude zase někde jinde zakopaný..
Teď jsem měla týden chřipku, trochu jsem stagnovala s luštěním a taky mi to asi trochu zpomalilo i mozkové pochody (ještě víc než už byly :-D)
Zuzkar: Nepostrčila bys mě trochu u 4 zámků? Dají se otevřít dejme tomu během minuty když dorazí nápad (nemyslím vypačením)? Celou AM jsem několikrát prošel, ale nic zvláštního nebo podezřelého jsem nenašel....