Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
[28.01.13 19:34:44] Jo já vím, protože mě štve když nemůžu něco vyřešit, tak se snažím prosit o rady ostatních.
K AM ti snad poradím tím, že k úplnému nápadu mě dopomohl komentář katlin 13.08.12 21:04:03 , popřemýšlej co by ty čísla mohli znamenat, podívej se pozorně do středu obrázku a za chvíli budeš před 4 zámky :)
Dawe007, já když si nevím rady, zeptám se chytřejších..ale nikdo mi nic neporadil...potom už na to nemám nervy, tak to neřeším..což ale k vyřešení nevede..tak je to pořád dokola..no, tak uvidím :-D třeba Guines pokořím..
Dawe007: musím to napísať tu keďže v AM nemôžem .. ale chcem sa vyjadriť k Štyrom zámkom: všimol som si že len dnes si sa tam dostal a už celý deň len vyzvedáš čo s tým. Tak ja ti veľmi rád poradím čo s tým, chceš? Takže: skúšať, skúšať, skúšať všetko čo ti napadne, keď nič z toho nebude fungovať tak skúšať, skúšať, skúšať všetko čo ti nenapadlo predtým, a keď ani to nepomôže, potom sa pýtaj iných.
Myslel som si že BQ je o lúštení a používaní vlastného rozumu,ale mám pocit že ty si to nemysl íš....
P.S.: Dartagnan, naozaj by sa zišiel moderátorom prístup do prvej časti AM....
Co se Guinnessu týče tak jsem s tím udělal to co dělám když si sám nevím rady....
A v AM to není zas tak těžké (dokud tě to ale nenapadne, tak je to neřešitelný problém), pomohli mi hlavně některé komentáře a uvědomit si co znamená obrazec uprostřed
Jo a gratulace k osvícení v AM, já nic..to bude asi tím, že tam nejsem ještě půl roku :-))
[27.01.13 18:18:49] Dawe007, to by mě zajímalo,jak jsi to myslel s tím Guinesem, já jsem udělala první věc co mě napadla a nikam to nevedlo...to by mě zajímalo co to je zase za "jednoduchost"...
zuzkar: mam pre teba dobru spravu :) ziadny spodny riadok nemusis vyplnat :) staci hladat hviezdy :) a ze si to ty tak este jedna rada: nerob nic co si este nerobila, hviezdy najdes tak ze si zopakujes co uz vies :)
Ludia, vy sa tusim nudite a Dartagnan vobec nestiha :-).
Radsej by ste mohli obcas nakopnut. Piol, tvoje komentare mi zvykli pomoct, neviem sa pohnut s pekelnym strojom. Vraj viem vsetko, ale aj tak nefunguje.
tuším budeme mať prvého apríla (alebo skôr?) bohatého Ježiška :-)
...a práve posielam veliteľovi jeden kúsok, pri ktorom by som mohol aj naisto povedať že bude zverejnený skôr ako prvého apríla :-)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase