Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Jestli se tu metoda pro kalkulacku vyskytla nevím, protože nemám dostatečný počet hádanek, ale myslím, že spíš ne, pozorně si tu pohlednici prohlédněte, něco tam není jen pro srandu králíkům a může vás to nakopnout.
Předtím mi chyběl překlad, ale původní tvar už jsem taky zkoušel, nejvíc mě štve, jak poslední dobou spousta lidí VDL dokončila a já nevím jak se hnout z místa
zuzkar, nevim,snad tim srovnanym zacatkem vet,ale nic jsem z toho nevydedukovala tak jsem to zavrhla..Velka pismena jak vojaci za sebou..dal jsem to neanalyzovala..
Asi o systému nemám dostatečné znalosti systému, protože nevím tvar v jakém to zadat :/; Ta kalkulačka není těžká, chce to nápad a u drtivé většiny lidí i google, pak je to otázka 2 minut (pokud to napoprvé nevyluštíš chybně a pak hledáš 10 minut kde je chyba :) ) hodně pomůže pozorně prohlédnout zadání.
zavinacmia, zuzkar: Dakujem za rady, skusim ich (konecne!) zapracovat.
Ako ta pomocka, co potrebujem, mi nestaci ta vec, kde som tie predmety mohol stretnut po prvy raz? Doteraz som pracoval len s nou (nemam na mysli zamky). Alebo je nedajboze este nejaka dalsia?
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase