Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Neprihlaseny
23.01.13 19:21:04
Neprihlaseny
Poradil by mi niekto co s Dante? Je odpoveď prirodzené číslo?
Já to nechápu jak jste se všichni poprali s tím Predátorem, já mám už vylámaný jazyk a nic smyslupln ého...velká písmena, malá...všechno dokupy a nic z toho..asi něco zase dělám zle...
U Dlazdica mi k napadu pomohlo podivat sa na uja, presne ako tvrdi zuzkar. I ked vysledky hladania v clankoch su tu dost nanic.
A Zamky stale odolavaju. Najjednoduchsie metody prevodu slov na pismena nefunguju. Zlozitych sa bojim :/
Jinak s tím dlaždičem- já jsem taky v návaznosti na komentář od luftganjy myslela, že se jedná o něco úplně jiného než evidentně je...proto asi nemůžu na nic přijít...
[22.01.13 20:37:59] Dawe, chtěla jsem napsat to stejné jako zavinacmia...je to stejně jednoduche jako poloviční..
Dawe: nezapaluje mi...zkoušela jsem to všelijak, ale nejde mi to..text bude jednoznačný a srozumitelný?
Dnes jsem pokořila další konspiraci, tak jsem chytla slinu :-))Ale nikam to nevedlo (zatím)...
bassetek: v tom predátorovi nevymýšlej žádnou vědu, dám se to vyřešit během minutky, v mém příspěvku z 19.01.13 18:03:39 je tak trochu hint jak na to :)
[22.01.13 18:21:11] Zuzkar: Odpověděla bys mi prosím na můj předchozí koment k dlaždiči? :)
Bassetek, tak nechaj toho Dlazdica tak, myslela som, ze ti nieco trkne, ked ho lepsie pozries. Mna pri nom hned napadlo o co asi ide, ale nemusi to kazdemu dojst. Grafikon je tiez pomerne lahky, len pracny.
Poloniny, you are welcome. Stale sa nepodarilo doklepnut Styri zamky?