Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Zuzkar, diky za postuchnutie u dlazdica, samotneho by ma to snad nikdy nenapadlo:)
Sice mi to neberie odpoved, ale vdaka tvojmu komentaru pri hadanke verim, ze je spravna. Zvysok uz snad bude len formalita.
A taky ještě poslední dvě v Mixu..z toho jsem už celá zamixovaná :-)
[21.01.13 14:51:46] Problém je, že já jsem tak zabedněná, že nevím na co se mám zeptat :-)
Konspirace, Dlaždič, Predátor a AM- konečná...A to nemluvím o Alexandrech..Doma už ze mně mají srandu..a taky mám přezdívku "šprt"...dcera luští taky, ale má asi 10 hádanek :D, budiž jí omluvou věk a to, že začala před 14 dny :-D
Myslím, že je víceméně jedno, jestli si to vytiskneš nebo přepíšeš, v každém případě stejně jako v ostatních hádankách začínáš od nuly a musíš se s tím cryptem nějak poprat :)
Dlaždič mi nic neříká, tak jsem to ani nezkoušela, nevím, co to může být..připomíná mi to takovou tu skládačku z dětství, kde jedna kostička chyběla a přemisťovaly se ostatní až se složil obrázek..ale tady žádná nechybí, tak to nebude ono..
Já se tady rozčiluji s predátorem..to má vyjít jedno slovo?Asi to ani nebude CZ nebo SK výraz..já jsem si to vytiskla a ted tu s tím cvičím logopedii :-))
Dawe007, došlo mi to, byl to opravdu hezký chytáček...
Já mám zase stejnou fobii ze šamponu a rodinné..u ostatních jsem ještě tolik nezkoušela, tak nevím..v té poloviční těžko radit, ten název hodně vypovídá, nic jiného než název vlastně není potřeba...začni od začátku podle názvu..jinak dost chápu tvé zoufalství, když na něco ne a ne přijít...
A co se týče čísel v AM, mám 2 lomená čísla brát jako jeden údaj nebo k nim mám přistupovat zvlášť? A dokáže mi pomoc že u 60/60 není nic dalšího?
[19.01.13 10:39:47] Aha už to máš :)
zuzkar: Jaké hádanky bys doporučila mně? Jenom prosímtě ne poloviční, z tý už mám fobii.
[19.01.13 01:33:18] Bassetek: je to opravdu blbost, pozorně si přečti zadání a pak vyzkoušej, trvalo mi to hodně dlouho, přitom je to opravdu jednoduché