Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
mne pomohol roman, ale tebe by mozno pomohol este aj Laco alebo Ivan, hmmm?
...moznosti ako zapisat vysledok su len dve...
...pokial mas spravny vyber, a tym padom si aj pochopila co treba s tym urobit, musi ti to vyjst spravne...
Tak já fakt nevím, buď se pletu v tom "koncryptu" a od začátku počítám špatně nebo neumím psát a zapisuji výsledek špatně...
[17.01.13 12:48:49] Logicky mi to sedí na ty čísla před jmény, i na nápovědu v diskusi, vyberu něco, spočítám a výsledek zapíšu...ale asi nepočítám dobře..jiný postup mi na to nesedí a myslím, že i z diskuze to mám dobře..akorát se v jednom komentáři píše, že dotyčný musí přijít sám na to v jaké formě výsledek zapsat, tak nevím, jestli tam není více možností...už mám 105 pokusů, tak zase trhnu rekord :-)
bassetek: kalkulacku nepouzivaj, moze ta len pomylit, ak mas vsetko spravne najdene, tak to spocitaj tak jednoducho ako sa len da, je to taka divna parta, vobec nie su dobry tim, tam kazdy kope iba sam za seba
ted jsem to znova zkoušela, prostě to nejde :-)Asi potřebuji jít znova do páté třídy se učit počítat nebo mám nějakou špatnou kalkulačku nebo je v těch šípech nějaká jiná záludnost o které nevím...
[17.01.13 10:52:21] Nebo používám špatná pravidla pro výpočet...
[17.01.13 10:51:46] Já myslím, že jsem nic nezapomněla, spíš asi neumím počítat..Je to k vzteku :-D
Stejně tak ty šípy...vím o co tam jde,ale pořád mi to nebere..nevím, co mám špatně a jak to zapsat, kroužím kolem a vztekám se :-))
[17.01.13 10:30:18] Ja na Rosettu mám 6 hintů, asi vím co s tím, ale nevím, pořád vychází bludy...Totéž s Rotatorem :-(
Diskuse mám pročtené a už bych mohla některé věty i nazpamět recitovat a tím, že ten Šampon má poměrně dost lidí, tak mě to neskutečně štve..dokonce mám i hint, který není k zahodení, ale jak jsem již psala, můj kabel je přišláplý a ještě několikrát zauzlovaný...
Co je to vůbec koncrypto, nevím, zda dobře chápu význam toho slova...
Mne osobne sa velmi pacil Rotator a ani Rosetta nie je zla.
[17.01.13 10:18:59] V Rodinnej sa aj v diskusii pise, ze je to koncrypto, jednoduche, len nesmies zavrhnut ziadnu moznost.
[17.01.13 10:17:19] Bassetek, v Sampone mas precitanu diskusiu? Tiez ma dost potrapil, ini ho povazuju za lahky, mozno preto, ze bez toho, aby si to vsimli, tak obidu pascu a ja som do nej dokonale spadla.
No, už mi to došlo, já myslela, že mi radíš ke konspiracím... :-)) Já jsem AM teď odložila, protože mě vůbec ale vůbec nenapadá co mám dělat, možností je tam hodně a raděj bych vyřešila ty úlohy, kde mám nějaké hinty...ale ono nejde nějak ani to... :-((
Konspirace jsou má noční můra.
[16.01.13 21:34:22] Poloniny: já si stojím na vedení už dlouho, teď ještě víc asi, protože mi vůbec nezapíná..a ještě mám ten kabel asi desetkrát zauzlovaný a vedený přes sousední panelák :-(
Poloniny, ani neviem ako ti poradit, lebo to co potrebujes spravit je tak detsky jednoduche. Sice moj syn by to este nevedel, ale skolaci uz urcite. Ja som si myslela (nespravne), ze to bude mat nieco s polohou tych veci, ale ... to by uz bolo asi na hviezdicky ;-).
[16.01.13 18:07:35] Dawe, za tuto informaciu uz ktosi dostal hviezdicky :-).
A okrem konspiracii by velmi pomohlo male osvietenie u tych 4 zamkov:) Predmety pomenovane, spusta cisel v kazdom moznom nareci Europy od severu na juh (doslova) a fajka nikde:(
Ten vyslovene fyzicky pocit, ze si stojim na kabli, ale poriadne, ma uz nebavi.
Ale Na druhej strane, urcite by som sa podival, co si o tom vsetkom mysli Mori v predoslom leveli a Felicity v tomto.
bassetek, tie dva komentare su navodom k rieseniu (takze sam som ich cely cas svedomite prehliadal).
Ach jo, nemůže mne někdo nakopnout s konspiracema? Hlavně šampon a rodinná, ty dvě jsou evidentně lehké a dost mně štvou..a to nemluvím o Rychlých šípech..
V AM jsem totiž asi skončila, protože tam nemám ani tucha jak a co..tak jsem zase v jiných kategoriích..
zuzkar: tak jsem právě získala nějaký smysluplný překlad, ale nevím co s tím, má to více kroků? Ještě musím něco hledat?Pokud ovšem mám překlad správně...
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase