Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Ked si tu takto pekne gratulujeme, tak samozrejme dakujem a gratulujem aj ostatnym k full housu...dam si teraz od bq dlhsiu pauzu, dufam ze ma po navrate caka plno originalnych hadaniek, tak sa drzte vsetci :)
Jo já vím, že většina (možná úplně všechny) hádanek je o nápadu, ale některé z nich mě štvou tím,že na ně i po dlouhý době nemůžu přijít a některé žolíky spíš svedou z cesty než pomůžou
Dawe, pozor na zelania zolikov. Aj ked Dartagnan obcas prida zolikov, tak nie vzdy potesia - ako napriklad v Macroscope mi velmi nepomohli. Niekedy je dobry hint od moderatora lepsi. Koktejl nie je tazky, malo riesitelov ma nezasluzene, Schwindel je ozaj tazky, ale zolik pre neho by asi napovedal prilis vela. Magicku neviem posudit, nemam ju spravenu (a tiez ma hneva ;-)).
Dartagnan neplánuješ přidat několik žolíků k hádankám s malým počtem řešitelů? Např. Koktejl v mixu za více než rok pouze 44 lidí, Magicku za 2 měsíce necelých 20 a Schwindel ani ne 80 lidí za 2 a půl roku. Myslím, že některé hádanky by si menší nápovědu zasloužily :)
[31.12.12 12:56:08] K tomu odhlasovaniu sa dá urobiť jedna finta čo vás udrží prihláseného aj celý deň. Stačí používať inteligentný prehliadač, napríklad Firefox ktorý dokáže automaticky obnovovať (refreshovať) TABy. Napríklad pomocou doplnku Tab Mix Plus. V jednom TABe si otvoríte BQ, nastavíte automatický refresh na 15 minút a vy pracujete v inom TABe.
Dúfam že sa nemýlim a bude to udržovať čerstvú session, neskúšal som to :)
zavinacmia: dakujem
pmasarik: aj by som poradil ale myslim ze jediny kto by mal radit je autor cize Ramiroja, nechcem jej to nejakym velkym hintom pokazit...je to velmi pekna hadanka aj v tom ze ju po spravnom napade dokaze vyriesit kazdy aj bez akychkolvek skusenosti z crypta
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase