Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
- novorocna vestba od vetinari1 prave pribudla medzi konspiraciami
- ve jednej z novych hadaniek som pridal hint koli pochybnostiam o tom aky je oddelovac desatinych miest
- odhlasovanie sa pokusim opravit pomocou ajaxu ako to spomina majki, nemal som na to ale cas
- emaily som nezabudol rozoslat, bohuzial som problem nestihol vyriesit, na hostingu spravili obmedzenie na hromadne rozosielanie emailov kde je zavisle na poctu odoslanych emailov za hodinu resp den .. ked budem mat cas pokusim sa s tym nieco spravit
Su tu ale aj ine moznosti ako sledovat dianie okolo BQ. Napriklad FB, G+ alebo RSS.
No a čo sa týka hromadných emailov, stačí nasadiť SMTP autentifikáciu a nemusel by s tým byť problém. Tipujem, že asi je zakázaná funkcia mail, kvôli jej zneužívaniu na spam. Pomocou PHPmailera by sa to dalo šikovne vyriešiť. Samozrejme, treba mať na to čas, takže to také jednoduché nie je. A ďakujem za informáciu, myslel som, že on ozaj zabudol.
[30.12.12 10:16:17] zuzkar: On už písal, že zmeniť sa to nedá, ale dalo by sa to programátorsky obísť pomocou Ajaxu. O tom on vie, ale myslím, že problém je skôr v tom, že na to nemá čas.
Maiky> myslim, ze minule pisal, ze je problem s rozosielanim hromadnych e-mailov
dyonisio> myslim, ze keby bolo take jednoduche nastavit ten cas, po ktorom je uzivatel odhlaseny, tak to Dartagnan uz urobi; myslim, ze to nastavenie nie je v jeho kompetencii
- vsetky vianocne zoliky by uz mali byt odoslane
- par som mozno vratil pre doplnenie nejakych informacii
- odpovedal som strucne tak sa nehnevajte :)
- ak som na niekoho zabudol, pripomenut sa
- ak sa niekomu zda ze to nepomohlo vobec, dajte vediet
keby vas zaujimalo:
- neviem kolko ich presne bolo, ale okolo (len) 70+
- najcastejsie to bola asi Gabriela v AM a potom Al arabia z diamantovej lupeze
[25.12.12 20:33:53] dajan, zavinacmia > dobra otazka .. kludne sa vyspite, nebude to po polnoci ale rano az v nejaku krestansku hodinu, povedzme okolo desiatej
Vsetkym prajem prijemne prezitie vianocnych sviatkov a vsetko najlepsie do noveho roku. I ked medzi tym by sme sa tu este mali stretnut. Prichystane su nove hadanky. Sam som moc toho nestihal takze budu to hlavne hadanky ktore ste mi sami poslali. Ak sa nic mimoriedne nestane tak nova varka by mohla pribudnut na Stefana, teda 26.12
No a nezabudnut ze pokial chcete vyuzit specialneho vianocneho zolika tak mate moznost o to poziadat len dnes. Pravidla su v novinkach.