Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Aj ja by som rada zazelala vsetkym stastne a vesele vianoce a pekne sviatky :-D ... a vela uspechov pri lusteni a hlavne tie spravne napady !!! a samozrejme vela zabavy :-)
Drobec
Neprihlaseny
23.12.12 14:28:29
Neprihlaseny
Cau Miki.Ked budes na silvestra v LM tak sa ozvi.pisal som ti na dartaqnana.sk mas tam aj cislo.Drobec
Dartagnan: ty máš jednu naozaj zaujímavú vlastnosť - každú novú dávku hádaniek zverejníš práve vtedy keď idem niekam na pár dní bez počítača :-) nuž čo, hádam štefanské hádanky budú riešiteľné aj cez mobil :-)
[20.12.12 08:30:45] zuzkar, nie je to nerealny sen. pozrel som sa na tvoje emaily a nieco ma zaujalo takze teoreticky by som minimalne jeden namet od teba mohol vyuzit. samozrejme ak mas nejaky dalsi v rukave, kludne posli.
Dartagnan, opat pekna vianocna hlavicka s medovnikmi :-).
Este sa chcem spytat: kedysi davno som posielala nejake namety na hadanky, nedosli ti, ci nezaujali? Mam skusit este nieco ine vymysliet? Mam taky sen, aby som bola autorom aspon jednej hadanky.
Ehm, no samozrejme spytat sa mozes. Zatial ziadna velka zmena. Par ludi mi uz poslalo nejake namety, niekori dokonca hotove hadanky. Osobobne som zatial este na tom nespravil ani ciarku. Nuz ale par dni este ostava, tak uvidime. V kazdom pripade dufam ze doveru vo mne vlozenu, nesklamete. ;)