Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dakujem Dartganan, uz sa tesim..uz davno som sa nehral..
Ano, boj stale prebieha a nie pre mna az tak ako by som si predstavoval..treba nacerpat novych sil..
Taktiez sa pytam na dvoch adeptov, ktorych tato hra potesi, nech sa tu prihlasia..
ADRIcK posunul výhru "Plants vs Zombies" na mňa, lebo som bol druhý v poradí pri hádanke kde sa to dá vyhrať. A ja ju darujem prvému čo bude mať o to záujem a napíše sem do fóra že ju chce.
Vyherca hry Magicka sa stal lubiq78 ! Dufam ze ju neodmietnes. S tym je spojena este jedna Tvoja povinnost. Dat dve mena uzivatelov z BQ ktory dostanu tu istu hru. Vyber koho chces, nahodne, niekoho koho si oblubil alebo podla nejakych tvojich pravidiel, to je uplne jedno ..
Ovsem chapem ze teraz si plne vytazeny utocenim na prve miesto kde nie a nie zosadit kozzyho :) Je to boj.
[31.10.12 09:29:33] Dvaja vyhercovia su uz nami. Ostali este dve hry a tri nezname mena.
Dartagnan: Děkujeme Veliteli a za všechny Ti do další pětiletky přeju pevné zdraví, dostatek volného času a nevysychající pramen invence, kterým se tady všichni necháváme rádi osvěžovat...Jen houšť a větší kapky !
Uf, to bola fuska, certa stareho toto cele pripravit. Dufam ze chyb bude malo a vy sa zapotite tiez :) V statistikach je tabulka kto co moze vyhrat. Nestihol som to doprogramovat aby ste mohli vidiet vysledky takze tabulku upravim rucne niekedy v dennych hodinach. Jedine co viem ze sa pokazilo nadobro je odosielanie hromadnych emailov. Par emailov odislo ale kedze neviem kolko z nich odislo a kolko nie tak uz ich nebudem znova posielat. Tohto roku na halloween ziadna notifikacia na email (teda aspon pre vacsinu z vas). Webhosting nastavil take policy na odosielanie hromadnych emailov ze pre BQ je to nepouzitelne a moj lokalny mail server sa z toho zblaznil. Nuz, je noc priser, je pochopitelne ze nebude vsetko s kostolnm poriadkom.
Vela stastia a zabavy prajem. Clovek by neveril ze tak rychlo moze ubehnut pat rokov. Za to kde je BQ dnes mozete aj Vy. Diky !
Dartagnan: tak takhle je to vůbec nejlepší...jednak se půlnoc k halloweenu víc hodí a navíc kdyby zítra před polednem všichni z BQ usedli k počítačům...to vyloženě hrozilo snížením HDP ;)