Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
dajan: diky, nemohol som skor napisat, kedze si mi poprial, aby som svoj jubilejny 1000ci komentar napisal po prejdeni tej habadury..
to pivko si veru dam, a taktiez musim objednat aj tebe zopar, lebo tu habaduru som presiel najme vdaka tebe...
mia: gratulujem ale k levelu sa nevyjadrujem...
p.vr: ten dajan ma dobre basnicke crevo, nie?
dajan dakujem :-D
.... uprimne , moc peknych slov ma nenapada, som zvedava ako sa k tomu vyjadria p.vr a lubiq...
... uz by to namal byt az taky problem
[15.10.12 16:07:11] Tak tak. Kritický (a klíčový) je první krok, ale pokud jsi pochopila mou "Baladu o rozdělení" (02.10.12 22:11:37), tak si musíš být jista, že ho máš správně. Druhý krok je pro cvičené foxteriéry a nad třetím možná moc přemýšlíš, udělej ho co nejjednodušeji, tak jak to leží a běží...a bude zelená fajka nebo aspoň hint (a fajka pak za půl hodiny)...držím palec ;)
Ako vidím @mia, tak si sa ešte od vejvodov nepohla. Nemusíš nič tipovať! S tým čo je tam teraz v diskusii je to úplne logické a jedinečné riešenie. Ak na to prídeš, tak to budeš vedieť naisto... :-)
dakujem dajan :-D to viem... mne skor islo o ten mobil... ci teda treti krok znamena LEN vytukanie kodu alebo sa za tym este nieco skryva :-D ... a nechcelo by sa ti zlozit k trom bodkam este nejaku basnicku ,pre mna?
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase