Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
dajan, Ramiroja: gratulujem k vyriešeniu Annus Mirabilis! Dajan ty si to tu prežíval asi najväčšmi zo všetkých, takže som rád, že sa ti adventúrku nakoniec podarilo vyriešiť :)
Dartagnan: nedalo by sa k jednotlivým levelom AM doplniť nejaké prepínacie tlačítko, aby sa dalo prepína*****li? Samozrejme fungovalo by iba pre tých (resp. by sa zobrazovalo iba tým), ktorí s*****
09.10.12 20:48:18 - lubiq78 : suhlasim s tebou, ale urcite vies preco to hviezdickujem, napis mu to prosim do emailu... 09.10.12 20:48:41 - lubiq78 : 09.10.12 20:48:41 - lubiq78 :
zavinacmia :) dakujem velmi pekne, drzim palce, snad nase diskusne prispevky a hinty, ktore Dartagnan pridal v priebehu nasho riesenia ti pomozu rychlo vyriesit tu predposlednu prekazku..
dajan, ramiroja, aj ja vam gratulujem, ste fakt dobri. dajan, je len otazkou casu kym sa posunies do najvyssej vrstvy mimozemskeho chapania :)
predpoklad mas teda dobry...tak šup šup, teraz urob diamantiky, aby si tam bol vycapeny dvakrat :D
Aspon davate inym dokaz, ze sa to da vyriesit, a bol by som rad, keby vzdy z casu na cas to niekto urobil, aby to pripomenuli. lebo je z toho uz migreny chytam :)
To whom it may concern (esp. lubiq, Ramiroja, Mirach, peto549, fantasy, pmasarik)
děkuju všem za trpělivou podporu, šťuchy a kopance, místama to pro mě byl vskutku porod koncem pánevním, ale mám to za sebou a těším se jako ta prvorodi čka..ještě jednou vďaka!
Ramiroja: dík za snahu, ale "správnost okopání" neovlivním, víš přece, že kopačka (nástroj) kope jak kope...takže toho vyroste mraky a to můj pomocník nesežvýká, ani jako správnou odpověď to nebere...Takže mám vyměnit kopačku (toho se ale děsím, kterou z té široké nabídky vybrat), nebo mám zas to pole, kde teď makám špatně vybrané...ale když půjdu kopat jinam, zas bude nadúroda, to přece víš...No nic, nadělám kompoty a džemy..a otevřu si stánek s bioprodukty, už mi to podnikání chybí ;)
Dajan, fantasy radi dobre, tvoj posledny krok je spravny, policko asi neokopavas spravne a s tym co ti narastie uz nic nerob, vsetci to predsa opakuju, ze to netreba komplikovat.