Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
suhlasim s luftganjom a uz po 1739x vas poprosim nezaprasujte toto forum prispevkami k hadankam. je krasne vidiet ze kazda nova vlna registracii ma medzi sebou aj ukecanejsieho clena. takyto bol napriklad aj pmasarik ale musim uznat ze sa vypracoval, z mojho pohladu, na velmi dobreho moderatora. @mia ak chces mat len vylustene hadanky kludne mi napis mail a ja ti poslem riesenia ale nekaz radost tym ktori nenahanaju body, chcu si to uzit a maju radost z kazdej vylustenej hadanky.
Dartagnan: pri niektorých hádankách v stegane mi zobrazuje, že úlohe je zatiaľ bez riešiteľa, aj napriek tomu, že hádanka už vyriešená je. Ide napr. o hádanky Barcode, 300, Exorcist..skús sa na to kuknúť :)
Ostatne, nebyl jsi to ty sam, kdo Miu pred tydnem napominal kvuli tomu samemu?
;)
[30.09.12 23:23:27] Vis sam, ze to neni uplne pravda. Forum slouzi mj. pro zalezitosti, ktere se tykaji chodu BQ, funkcnosti, probiraji se tu novinky, zadosti, dotazy apod., proste je to pro OBECNE veci. Takze neni mozne sem nikdy nevlezt a necist.
Naopak, pro KONKRETNI veci, ktere se tykaji hadanek, ma kazda hadanka sve vlastni forum. Mimochodem, pokud sis toho dodnes nevsiml, rozdelene na dve casti pro ty, kteri uz splnili, a kteri jeste ne.
Jinymi slovy jsou tu HNED TRI RUZNA DISKUZNI FORA, takze se muze kazdy bavit do aleluja. A pritom nemusi kazit zabavu ostatnim.
luftganja: toto je stránka s hádankami a prezrádzať riešenie sa nemá, ale zároveň sa tu združujú ľudia ktorý sa chcú určitým spôsobom aj zabaviť a diskutovanie k tomu patrí. Bohužiaľ kto diskutuje sem tam niečo prezradí, niekedy aj nechtiac.
BrainQuest je týmto prístupom jedinečný, lúštil som aj na iných stránkach, ale všetky sú hrozne neosobné.
Ten čo chce všetko vyriešiť úplne sám, nebude čítať komentáre a fórum. Je to tak ako s žolíkmi, kto nechce neklikne.
Zuzkar: Heh, prekoukl jsem se a napoprve jsem cetl "kym deti neporodia". Uff, snad to az takhle dlouho nebude trvat ani jednomu z nas.
:-D
[30.09.12 21:44:17] Mno nevim. Zatim vsechno, co vim o pristim levelu, jsi tu napsala ty. Jeste tam ani nejsem, a uz vim, ze tam je nejaky stroj, ze to neco odpocitava, ze kdyz se spletu, musim cekat 24 hodin, z toho duvodu ze si nemam stelovat cas v PC... a ze resenim je zrejme neco, co vypada jako prapodivne datum.
Sorry, ale tobe by spis nez moderatorska prava slusel ban.
:-/
Vazne je takovy problem tlachat o podobnych vecech v diskuzi u hadanek? Proc tady zbytecne prozrazujes, co hadajici ceka v dalsim levelu? Kazis prekvapeni...
:-/
PROSIM O RADU... kolkovratok mi uz ide, ale mam dilemu... myslela som ze tym mojim napadom dostanem nejaky rozumny datum, no rozumny mi nepride... a teraz sa bojim riskut dalsich 24 hodin ... :-(
[29.09.12 22:23:04] peto549: dakujem... skoda to je, no fakt ma to mrzi, lebo to naozaj bola hlupa nehoda :-(
...ale este chvilu vydrz... :-D stym co ma dnes napadlo by to mohlo vyjst!