Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
[29.09.12 19:17:37] Dartagnan: neuvazujes o zmierneni tohoto trestu, ako 24 hodin je naozaj vela a to som sa len sekla... len moja nepozornost !!! neskusala som nic extremne :-(
[29.09.12 19:14:21] ako toto nieje mozneeee!!! nechtiac, omylom a este neviem akym nedopatrenim, ale ja som nechcela... :-( a zase to odratava 24 hodin :-(
aby som odlahcil znalosti o tenise- nemusis vobec nic vediet, hadanky su vacsinou sami o sebe encyklopedie :)
[29.09.12 11:39:34] dakujem poloniny, zvlastne ze ty mi zavidis, u teba je dost co zavidiet :)
- mne ta hadanka nesedi ani po vyrieseni(vacsinou ma zelena fajka vylieci)
vediet nieco o tenise sa mozno nieco zide tym som myslel to co mi mohlo napadnut ale da sa to aj bez toho ako ja, o kryptografii velmi nie aj ked mozes to robit este zlozitejsie ako to ma byt a potom, ano. ako som napisal v hadanke vedla- podraz, a ze je to zla hadanka resp. su tu ovela krajsie (ako moj oblubeny opus aj ked tam je tiez podraz ;-)) - aspon ze v mojom sumari je moja uvaha spravna az na niektore veci, ktore su klucove k vyrieseniu. ja este raz ti drzim palce lebo taketo zakernosti...to musis mat aj stastie :D
ale ja som to neurobila naschval :-(
prenastavila som si hodiny(datum) v pc a ked som to vratila tak to zacalo nejako blbnut a inak odratavat tie dve minuty... no a potom error! aj tebe sa to stalo ze to inak odpocitavalo? uz to asi nemam robit, co?
Spoonkiller: Congrats k Australian Close, potichu zavidim (no, vlastne nahlas).
Vazne ma potesilo tvoje hodnotenie "podraz", to motivuje:)
Nenasmerujes trochu? Je nutne vediet nieco o tenise? Alebo vari o kryptografii? :-D
(na tu kryptografiu prosim neodpovedat;) )
A hlavne: metoda asi nebude nejaka rozumne modifikovana klasicka sifra, obavam sa spravne?
@mia: neměla by ses zahvězdičkovat moderátorko ? je nutno tu prozrazovat co máš a co se chystáš hledat ? ;)
[26.09.12 00:47:29] peto549: deja vu nevyzerá...deja vu JE dobré psycho, tenhleten level mě stál asi 5 let života a tady na foru existuje záznam o mém téměř zešílení v přímém přenosu ;)...v průběhu č ím-d ál-tím-lepší adventurky, po skvělém a originálním laboratoriu a stroji času najednou přijde facka...taková malá k**otina, aspoň podle mého názoru teda...tak držím palec, ať na té louce nezkysneš jako já ;)