Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Spoonkiller, dajan: ďakujem za gratulácie, držím vám palce, aby ste aj vy čo najskôr pokorili annus mirabilis, aby som sa vám aj ja mohol revanšovať gratuláciou :)
luftganja, prakticky mozme do laboratoria pisat co chceme...ziaden moderator tam nie je a tak nevidia co piseme, ... skoda ze som si tam ani nepohol....myslim, ze keby nejaky moderator chcel spatne zahviezdickovat vsetky diskusie v AM(co nemoze), uhviezdickoval by sa k smrti :)
[24.09.12 18:12:09] luftganja, dlzis mi pol minutu mojho zivota !!!!
:-)
24.09.12 18:12:09 - System : Auto censore 24.09.12 18:20:45 - System : Auto censore
no fuj autocensore !!! co bolo nevhodne na mojich asi 27 bodkach ? podla mna ich zobes ako zrno ty lakoma sliepka tak ntu mas ty nenasytna vec !!! ....:D:D
[24.09.12 18:05:13] to luftganja: ty si napisal nieco v opuse? nevidim....inak mam rad toho nenapadneho smajlika ktoreho pises dole a ktoreho si skoro nikto nevsimne, a predsa vela znamena :-)
24.09.12 18:05:13 - System : Auto censore 24.09.12 18:08:09 - System : Auto censore
Tihle vsichni uz taky nemuzou videt muj komentar v hadance Opus magnum. A stovky dalsich nemuzou videt me komentare v desitkach jinych hadanek, ktere jeste nemam vyresene.
;)
No, ja nevim, co jsem pochopil nebo nepochopil, ale v kazdem pripade vyrok pmasarika "Píš pri hádanke, lebo fórum je preplnené radami a budúcich lúštiteľov ľutujem keď budú toto puzzle skladať dohromady." bych tu vytesal VELKYM CERVENYM PISMEM a nejlepe jeste aby to blikalo a troubilo.
;)
Luftganja : :))
čti pozorně :
- "... a kedze ta teraz mam pri stroji casu nechcel by si ma tam trosku stuchnut? "
- "...ked budes mat cas a chut nezaskocis ku mne k stroju? "
Ty jsi to vůbec, ale vůbec nepochopil :-p
p.vr+lubiq: chlapi, přijďte už konečně do toho baru ;) vždyť jste oba strašně blízko, co dělat v prvním kroku víte, jenom to musíte udělat tak, aby to mělo pouze jedno jediné řešení, k čemuž vám napomáhej váhy (už jsem tu p.vr. psal, že je to metafora) a druhý krok udělejte co nejjednodušeji
Snaha prečítať si to bola, ale je tam toho naozaj mega moc :)
Píš pri hádanke, lebo fórum je preplnené radami a budúcich lúštiteľov ľutujem keď budú toto puzzle skladať dohromady.
pmasarik: no to ma napadlo ze robis obhliadku... no je tam toho popisaneho uz take mnozstvo( a aj vdaka mne) ze uprimne som nevedela ci by som mala/nemala nieco zahviedzickovat kedze som tam teraz jedina... sorry...
... a kedze ta teraz mam pri stroji casu nechcel by si ma tam trosku stuchnut?
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase