Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Urobil som si druhé konto aby som si mohol prečítať komentáre ktoré sú tam bez kontroly moder átorov.
Škoda že D nemá čas to vyriešiť a dať nám tam prístup.
...asi blba otazka...kedze som tu vlastne stale zavreta...
[23.09.12 20:57:50] ... podla toho co som sa docitala tak krok c.1: treba prist na nejaky datum... pomoze mi v tomto ujo alebo teta?
...inak cim dalej tym vacsi mate moj obdiv vsetci ty , co ste uz presli casom!!!
Expres fantasy : gratuluju...koukám, že ses malinko zasek v baru v Bratislavě, a jen cos odtud vypad, pak už si zbytek adventurky profičel za třičtvrtě hodinky ;) ...vzhledem k tomu, že tam taky čučím, zajímalo by mě, co tě tam osvítilo, já tam sedím potmě :(
uz viem, komu som chcel gratulovat. fantasy - dalsi ktory patri podla mna k skupine bohov na brainqueste.moj obdiv mu patri
[23.09.12 19:10:09] to "rozkrikovanie" ako si to nazvala, je podla mna normalne. ked mas otazky ktore nevies zodpovedat, budes tu ticho cusat? a moderatori tu nie su na to aby si hladkali brucha :)
[23.09.12 19:05:44] to uz som zjaseny z danteho tusim...
myslim ze niesom jedina ktora sa tu takto aktivne trapi s hadankami, len nie vsetci to rozkrikuju na vsetky strany ako ja... za co sa samozrejme vsetkym zas a opet ospravedlnujem...
no uz druhykrat ti gratulujem ako som si vsimol :D
predsa by som mal zvazit ten pobyt v psychiatrickej liecebni ako mi doporucuju ostatni :)
[23.09.12 18:54:12] aj ja gratulujem...pravda je ze si to zasluzis :)
btw este som nevidel nikoho sa tu tak mucit pri hadanke...okrem mna samozrejme :-)
mamm@ mia : spadly mi tu u nás doma tři obrazy ze zdi, a z oken se vysypalo sklo...taková rána...říkám si, co se děje ? co se stalo ? začla válka ?
...teraz už viem...mia rozkopla sviňu skriňu !!!...gratuluju z celého srdce ;)
...ako fakt vtipne, s nervymi na krajicku, zacne mi to konecne vychadzat az na koniec... ako co mam teraz s tym koncom urobit... to si len tak mam nieco vynechat alebo doplnit ...?
[23.09.12 14:31:25] 403- je prilis?, skusala som to aj so 121 kusmi , ale ani to mi nedavalo zmysel pretoze v tom pripade neviem dojst na poradie hadzania...(obmienal a som to ale nic )
asi som naozaj blba a nechapava :-(
skusam to naozaj vseliak a mam pocit ze sa cim dalej tym viac vzdialujem od spravneho riesenia :-(
piol29: dakujem... ale tych moznosti kam ma podla obrazka napada niekolko...
kazdopadne dakujem vsetkym ktori sa snazili mi nejakym sposobom pomoct, naozaj dakujem
Vďaka @mia, nechcel som predbiehať...Robil som to celý čas podobne ako ty, ale tento posledný piolov (vďaka) komentár ma nakopol. Celý problém je v tom, že v parku asi rozhadzuješ príliš a možno aj opačne...Tak veľa šťastia a čakám Ťa pri stroji času!
pmasarik & others :)
Az vybavite vsetky ziadosti o rady a nakopnutia (zvlast tie moje, samozrejme :-D ), mam pre vas obecne prospesny navrh: Mohli by ste vo svojom moderatorskom volne doplnit hodnotenie obtiaznosti (a la vetinari1 @02.02.12 11:53:19) k novym Cryptam, Konspiraciam, Adventurkam (asi hlavne AM, VDL a mozno Pohovoru) a Steganu? Pekne prosim:)
(Nad VDL a Pohovorom sa zamyslim i sam, na ostatne som ale hodne zvedavy.)
Hodi sa totiz tusit, kolko na ktorej ulohe moze clovek cakat strateneho casu a hlavne ci stoji za vianocneho zolika (uz sa to blizi, no:) ).
Tusen tack!
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase