Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
dajan: aj by som uch mal v rovnovahe ako keby po dvoch krokoch, len netusim ci je to dobre...ale toto mam uz davno a vysledok spravny z toho nie a nie dostat tak asi je to zle
@mia: Ďakujem bola to fuška, oči ledva držím otvorené, celú noc sa mi o tom snívalo... o 03:15 som sa prebudil s tým že mám riešenie a závislák to išiel vyskúšať :D Jasné že to nebolo správne. A ráno pred odchodom do práce ma to napadlo. Konečne sa môžem vyspať bez toho aby sa mi snívalo o jednotlivých leveloch.
piol: Tobě už gratuluju předem ;) prosímtě, tam v baru...jak zní odpověď na tvoji poslední otázku ? A budu mít s vyřešením větší problém, když nejsem ajťák ani nic kolem toho ?
@mia: tam u tebe ve foru myslím zaznělo, že knihu nepot řebuješ..takže se zdá, že možná víš jak, ale nevíš kde...tak jak už ti radil lubiq, hledej jinde, jsi v adventu ře...
defence: zastav se a popřemýšlej nad těma váhama ;)
[14.09.12 12:30:50] piol: no ak som si spravne prelozila vetu: pismena tvoriace heslo nie su podmnozinou mnoziny pismen tvoriacich tabulku...tak musim z tabulky dostat pismena inak?
...no ale lubiq mi vcera radil aby som si este raz precitla urcity komentar od pmasarika (podla ktoreho som si teda myslela ze to robim dobre )
myslim ze uz som sa doplietla ale uplne....
aj tak vsetkym zucastnenym este raz dakujem!
resp. aby som to upresnil, pismena tvoriace heslo nie su podmnozinou mnoziny pismen tvoriacich tabulku
[14.09.12 11:15:55] zavinacmia: moc ta nahnevam ak ti poviem ze "pismena", cize pismena tvoriace odpoved, v "tabulke" (ak mas na mysli 1739-znakovu tabulku) nenajdes? :-)))
tak idem teda na to odzaciatku, pretoze to zjavne stale robim zle!!!
a nepisala by som sem stale dokola keby som uz nebola zufala... a urcite uz vam to lezie na nervy a naozaj sa ospravedlnujem ale posledne dva dni som stravila s tabulkou , pisanim do nej hadam vsetkymi moznymi aj nemoznymi sposobmi... ale "pismena" z toho stale nemam...
by ma strasne zaujimalo ci len ja som taka tupa alebo ma viacel ludi tento problem... a ci len ja chapem ten obrazok asi inak nez by mal byt pochopeny...
skusala som uz viacej varian, znak na skrini mam chapat vseobecne?
lubiq: tie komentare od pmasarika som si precitala ...
...aj abecedu som si vypisala, staci to???
dajan: pisal si ze na 403-ku sa nemam moc upinat,
znamena to ze ju nemam brat do uvahy pri konecnom rieseni? alebo ako?
strasne tazko sa pise a nieco vysvetluje takymto sposobom , aby som nepovedala toto este viac nez doteraz :-(
@mia: na ty ořechy už zapomeň, ty pomohly mně, když jsem věděl kde, ale nevěděl jak...podle tvého komentu ale soudím, že tohle už máš za sebou, tak ať tě to zbytečně neplete...teď z toho co máš jenom vylouskej písmenka...šup šup, žádný štrapicírování s tím ;)
Dartagnan: omlouvám se, ten latinský text je správně i takto, nevěděl jsem :-/
Mirach: Ci je skutocna, to zalezi na tom, ake mas kriterium skutocnosti :) To, ci zacina na SS nepotrebujes nutne vediet k vyrieseniu (a ked to budes vediet, tak ti to nijako nepomoze), no a to ci je vsetko potrebne v zadani, to ti nepoviem ;)