Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Uz nemozem pisat do fora U Vejvodu, tak vsetkym co su tam: naozaj vobec nezalezi na polohe guliciek pod lupou, a spravne rozdelenie poznate tak, ze je jedine jednoznacne. Potom treba skusat, lebo moznych rieseni je podla mna vela, ja som ich vyskusala po hodine asi 8 kym som nasla spravne.
Ramiroja : ja nepochybujem o tom ze vsetko mam pod nosom... ale este mi to nezapada vsetko dokopy :-(
...no a ten aqaurius- no neviem co je horsie :-D
...dakujem :-)
mia: no je to dost take nezvykle, ale indicie su tam :) Odpoved na tvoju otazku Aquarius - staci ti zakladna skola, ak si davala v skole pozor :)) ale nepochybujem ze ty si urcite davala
ach jo ja uz fakt neviem...myslela som si ze ked uz dojdem na to kde tak
uz to pojde jedna radost a je to este horsie...a len sa nestacim divit
kolko ludi ma uz obehlo zatial co tu sedim ...
zavinacmia: mne pomohlo dostat sa z laboratoria prave jeden komentar dajana, ktory mu pmasarik neohviezdickoval. Pisali sme o tom aj tu vo fore tusim. Takze k vylusteniu potrebujes vediet kde - to vies, ako - napoveda na dverach. A ked si precitas ten "nescenzurovany" Dajanov komentar, porozmyslaj o cmaranici na dverach.. a mas to. :)
- nepozabudol, jednym okom sledujem
- moc ma pobavil strajk :) mrzi ma ze som sa ho nijak aktivne nezucasnil aj ked z druhej strany barikady
- aktualne skutocne som prilis vytazeny, chvilku to este potrva
- zavinacmia : prave si sa stala moderatorkou, gratulujem ;) uzivaj s rozumom
...a uprimne niektore komentare by si zasluzili hviezdicky... dartagnan tu na nas asi trochu pozabudol ,nie?
[12.09.12 08:51:37] *moderatorov
[12.09.12 08:50:04] ... mam pocit ze riesitelia v AM sa v diskusii pod hadankou spoliehaju na hviezdicky v komentaroch od moderatov, ktore by ich mohli posunut dalej...ale len malokto znich vie preco im moderatori nepomahaju....
[12.09.12 08:44:26] dajan: dakujem za podporu :-)
... pri akej prilezitosti ti svitlo?
@mia: já to znám - taky jsem dlouho věděl kde, ale nevěděl jak a bylo to peklo...ale až jsem OPRAVDU pochopil, co znamenají ty znaky nad šipkou, pak už to šlo dobře, takže si myslím, že jejich pravý význam Ti zatím nedocvakl, jinak by ses určitě pohla dál...ale nevěš hlavu, vím, že se kolem toho motáš už docela blízko, blizúčko
Tak dobrú noc, má milá, dobrú noc, dobrú noc, dobre spi, nech sa ti snívajú sladké sny
[11.09.12 23:26:37] dajan: tu 403 uz neriesim kedze viem co to je... mne ide o to ci ju ta sipka predstavuje alebo nie ...ale zjavne nie... (skusala som aj smer )normalne mi je uz do placu z toho, cely den sa tu s tym... znaky na skrini viem asi co su...a teda zjavne mam pocitat ako mi lubiq radil ze bude treba pocitat- takze sa bude jednat o.... tak dalsia moja otazka- ci mi stacia zakladne znalosti...pretoze sa jedna o obor ktory je pre mna dost nepochopitelny(hmm,b londina).... a tie orechy teda fakt nechapem.... uz vidim ze tu budem zase dalsi mesiac sediet bez pohnutia... neviem ci je horsie nevediet kde, alebo nevediet ako :-(
11.09.12 23:26:37 - System : Auto censore 11.09.12 23:42:21 - System : Auto censore
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase