Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
lubiq: mam este jednu malinkatu otazku ktora sa tyka tej 403-ky ??? precitala som tu diskusiu okolo nej ale aj tak stale nechapem... pokal nebudem vediet odkial ste na nu dosli tak nebudem vediet prist ani na heslo, ci postup?
vopred dakujem :-)
jj já vím, samozřejmě na vás věrné soudruhy občas kliknu, anžto jsem zvědavej, kdo ten level nejdřív pokoří...já abych z AM nezblbnul , tak jsem odskočil na starou adventurku VDL a musím smutně konstatovat, jak je fajn řešit adventurky za čerstva a snažit se udržet krk s první padesátkou, když probíhá živá diskuse a kolem učí sviští hinty...tady u kamenné brány je už úplně mrtvo tak čumím do tej díry, co jsem v prvním kroku spravil a netuším co dál, jestli dedukovat, gůglit, adventurovat či vařit mrkvu...je tu tíško, je tu smutno
Lubiq : hezký večer přeju...stále v NM ? Ještě jste se tam nepozabíjeli ? Náčelník asi zatím žádnej chlup nepustil co? Tak držím palce, snad tam taky brzy dojdu...
@mia: to ja neviem, ci to poznas, zalezi na tvojich znalostiach..
ale priamo v diskusii mne radil pmasarik, hoci to vyzera, ze sa ma len pytal...
a je to tam aj priamo napisane, ako by si to mala pochopit...
a ci budes vediet hned? ked ta napadne princip, budes to vediet hned..ale je to pracne, ako pisali aj v diskusii, z toho vychadzaj...
@mia: ani tak nemusi precitat co je na skrini, ako skor pochopit, co tam je...
tu vo fore som tu uz raz napisal desiateho augusta..toho sa drz..
a standartne: nezabudaj ze je to adventurka, ale to uz vies, je to aj v diskusii, a vies aj kde mas hladat odpoved, len zatial nevies ako...ako si mohla citat inde je to sice pracne ale..jednoduche..ja by som povedal ze z urciteho hladiska najjednoduchsie ako sa da...menej sa uz neda...
!!!precitala som zase raz celu diskusiu v kniznici- vsak co ine ked netusim ako sa pohnut niekam...a sachy si asi nezahram...
...no takze v prvom rade by som mala zistit co je na skrini- je potrebne si ten obrazok nejak upravit? a ked si budem 100% ista co je to budem vediet ako to mam pouzit?
a bude treba s toho obrazku vycitat aj nieco viac nez len to HOO?
Ten rozmazany vrch je len kozmeticka chyba?
Mam pocit ze je to nad moje sily...takze ci sa mam trapit aj dalej alebo nie...fakt netusim coho sa chytit...
[24.08.12 19:04:48] dajan: :-D :-D :-D tak ja by som si sachy aj zahrala...aspon by som na chvilku prestala civet na tu hnusnu plechovu skrinu...
peto549 : no to je právě ono, nemůžu vědět co všechno máš, každej k misi přistupuje různě odpovědně a v tom se právě názory různí : Náčelník a třeba vetinari1 tvrdí, že v laboratoři bys měl mít všechny informace, co potřebuješ, já - když se do tý situace reálně vžiju - bych prostě všechny informace neměl a jak bys byl na tom Ty si netroufám odhadovat...budiž Ti nápovědou, že i tak jsem heslo rozlousknul...good luck ;-)
Díky dajan, ja som ani nemyslel na net, skôr na to, či by som v tejto situácii reálne dokázal získať všetky informácie (s tým čo mám) a využil ich na získanie hesla (aj za použitia decryptovacích nástrojov...)
@mia : no co se mě týče, tak v reálné situaci, co by se za mnou jednou zaklaply dveře, tak mě najdou až po letech v křesle jako matku Normana Batese z Psycha ;-) Věřím ale tomu, že jsou tu na BQ tací, kteří by se z laboratoře dostali, i bez netu ( a to myslím bez špetky ironie)
peto549, @mia : Odpovědi na vaše otázky jsou..jak to ř íct...kontroverzn í, názory se tu různí. Takže nejlíp by vám asi odpověděl Dartagnan.
Znáte to 1) Šéf má vždycky pravdu 2) Pokud ji nemá, platí bod 1 ;-)
24.08.12 12:45:29 - System : Auto censore
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase